Cautare: 12 rezultate dupa tagul "inmormantare ileana ciuculete"
Actualitate / 21 Mar
Lovitură după lovitură pentru fratele Ilenei Ciuculete: rămas fără soră şi târât într-un proces de văduvul artistei, bărbatul trebuie să dea explicaţii în faţa legii şi din cauza soţiei sale!
Actualitate / 20 Mar
La scurt timp după înmormântarea Ilenei Ciuculete, în spațiul public a izbucnit un scandal legat de înmormântarea cântăreței de muzică populară, care îi are în prim-plan pe doi celebri artişti.
Monden / 19 Mar
Ileana Ciuculete a fost înmormântată sâmbătă, eveniment care a strâns sute de persoane și mii le lacrimi și păreri de rău. Cornel Galeș a fost cel care a suferit poate cel mai mult, după ce și-a pierdut soția. Aceasta s-a dus, dar promisiunea pe care i-a făcut-o nu a uitat-o, potrivit România TV.
Monden / 19 Mar
Este prima zi pentru Cornel Galeș fără soția sa, Ileana Ciuculete, cea care, timp de 25 de ani, a fost "Zâna" lui, femeia care s-a ocupat să nu îi lipsească nimic. În timp ce bărbatul o plânge, probabil, pe celebra cântăreață de muzică populară a cărei dispariție a lăsat un gol imens în inimile tuturor celor care au cunoscut-o, pagina lui de socializare este plină de mesaje de condoleanțe.
Paparazzi / 18 Mar
La înmormântarea Ilenei Ciuculete au fost vărsate multe lacrimi și s-au prezentat mulți apropiați care au suferit cumplit. Printre persoanele celebre și oamenii care o aprieciau, se afla și o femeie foarte curioasă, care ar fi făcut orice să o vadă pe regretata artistă pentru ultima dată.
Paparazzi / 18 Mar
Momente sfâşietoare la Biserica Costească, acolo unde familia şi prietenii îşi iau adio de la Ileana Ciuculete. Slujba s-a terminat, iar cortegiul funerar se va îndrepta acolo către Cimitirul Străuleşti 2, acolo unde marea artistă îşi va adormi somnul de veci.
Paparazzi / 18 Mar
Au împărţit scena şi dragostea pentru muzică, iar azi îşi iau rămas bun. Cântăreaţa Cristina Turcu Preda a venit să o conducă pe ultimul drum pe Ileana Ciuculete şi, în momentul în care a intrat în biserică, aproape s-a prăbuşit de durere. Au curs lacrimi amare , iar Cristina Turcu Preda a afişat imaginea unei dureri cumplite.
Paparazzi / 18 Mar
Cornel Galeş, soţul Ilenei Ciuculete, a ajuns în jurul orei 11 la Biserica Costeasca, şi a făcut un gest total neaşteptat în momentul în care s-a apropiat de coşciug.
Paparazzi / 17 Mar
Mama Ilenei Ciuculete este devastată de durere! Doar o mamă îmi poate imagina ce este în sufletul ei! În urmă cu câteva minute a ajuns la capela unde se află trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete.
Monden / 16 Mar
Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă înainte de nunta de argint! Cântăreaţa a aniversat alături de Cornel Galeş 25 de ani de căsnicie şi deja începuse pregătirile.
Monden / 16 Mar
Lacrimi şi durere se află pe obrajii şi în sufletul tuturor celor care merg să îi aprindă o lumânare Ilenei Ciuculete. În jurul trupului neînsufleţit al artistei sunt o mulţime de flori, dar şi poze cu ea.
Monden / 15 Mar
Ileana Ciuculete a murit! Este vestea tristă care îi înlăcrimează pe toţi cei care au cunoscut-o şi au apreciat-o! Oamenii care vor să îi aducă un ultim omagiu o pot face începând de astăzi, după ce trupul neînsufleţit va fi depus la biserică.
ultimele stiri
Antena 1
Denisa, fosta concurentă din sezonul cinci de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost invitată în platoul de la Star Matinal!
Mădălina, fosta concurentă din sezonul şase de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost invitată în platoul de la Star Matinal!
Divahair.ro
Dacă nu ai reuşit să-ţi faci lista cu dorinţe şi planuri de Anul Nou, acum ai şansa să o realizezi, pentru că Luna Nouă în Berbec...
Chiar dacă nu au beneficiat de drepturi din cele mai vechi timpuri, femeile au știut întotdeauna să se impună. Puterea și inteligența...
BZI.ro
Romaniatv.net
Gigi Becali a avut o polemică spumoasă cu Gigi Becali, la România TV, iar printre altele a dezvăluit şi câteva amănunte picante...
Faimosul actor Antonio Baderas a suferit un infarct în data de 26 ianuarie. Vedeta spune că a avut noroc şi a rămas fără urme....
Icoana Maicii Domnului nu trebuie să lipsească din nicio casă. Ea protejează și ocrotește, aduce iubire, împăcare și alină dureri....
Happy Channel
Pe cei doi ii puteti urmari, la Happy Channel, in iSerialul ”Cand mama nu-i acasa”.
GSP.RO
Moment rușinos pentru o fată de mingi aflată pe marginea unui teren de baseball. În timpul unei partide amicale din presezon, disputată...
News.ro
Profit.ro