Cautare: 9 rezultate dupa tagul "jojo a nascut"
Monden / 16 Feb
Jojo se confruntă cu anumite probleme după ce a născut pentru a doua oară. Simte că trupul său nu este în regulă şi acest lucru îi pune mari semne de întrebare. A povestit totul cu lux de amănunte pe blogul său.
Monden / 10 Feb
Jojo a născut în urmă cu aproximativ o lună o fetiță perfect sănătoasă. La puțin timp după, și-a revenit fizic, afișează acum un trup lipsit de burtica specifică unei proaspete mămici.
Monden / 07 Feb
Jojo a scos-o la plimbare pe fetiţa sa Zora care nu a împlinit nici măcar o lună. Aceasta a purtat-o într-un suport special de bebeluş, însă unele mame i-au sărit în cap, iar altele au apreciat-o pentru grija sa faţă de cea mică.
Monden / 01 Feb
Jojo a născut în urmă cu ceva timp, iar corpul său s-a transformat total. Vedetei îi este greu acum cu kilogramele în plus şi vrea să le dea jos cât mai repede.
Monden / 26 Ian
Jojo a născut de curând şi acest lucru i-a adus schimbări majore felului în care arată. Nu mai este aceeaşi femeie suplă şi cu forme perfecte, sarcina şi-a pus amprenta asupra sa.
Video / 19 Ian
Jojo a născut de curând şi nu ratează nicio ocazie de a arăta tuturor cum decurge viaţa sa alături de Zora, fetiţa sa. I-a pregătit chiar şi camera, pătuţul şi primele fotografii.
Actualitate / 10 Ian
Devenită, ieri, mămică pentru a doua oară, Jojo este obligată să meargă, la tribunal, cu fetiţa în braţe şi băieţelul de mână, pentru a da declaraţii în faţa judecătorilor!
Monden / 10 Ian
Jojo a adus astăzi pe lume cel de-al doilea copil al său, pe fetiţa Zora. Mult timp au aşteptat părinţii săi să o cunoască, iar asta s-a întâmplat chiar astăzi. Multe vedete i-au felicitat pe fericiţii părinţi.
Monden / 10 Ian
Cătălina Grama, cunoscută în showbiz sub numele de Jojo, a devenit mamă din nou. Artista a adus pe lume, astăzi, o fetiţă sănătoasă care a primit numele Zora Maria.
ultimele stiri
Antena 1
Denisa, fosta concurentă din sezonul cinci de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost invitată în platoul de la Star Matinal!
Mădălina, fosta concurentă din sezonul şase de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost invitată în platoul de la Star Matinal!
Divahair.ro
Dacă nu ai reuşit să-ţi faci lista cu dorinţe şi planuri de Anul Nou, acum ai şansa să o realizezi, pentru că Luna Nouă în Berbec...
Chiar dacă nu au beneficiat de drepturi din cele mai vechi timpuri, femeile au știut întotdeauna să se impună. Puterea și inteligența...
BZI.ro
Romaniatv.net
Gigi Becali a avut o polemică spumoasă cu Gigi Becali, la România TV, iar printre altele a dezvăluit şi câteva amănunte picante...
Faimosul actor Antonio Baderas a suferit un infarct în data de 26 ianuarie. Vedeta spune că a avut noroc şi a rămas fără urme....
Icoana Maicii Domnului nu trebuie să lipsească din nicio casă. Ea protejează și ocrotește, aduce iubire, împăcare și alină dureri....
Happy Channel
Pe cei doi ii puteti urmari, la Happy Channel, in iSerialul ”Cand mama nu-i acasa”.
GSP.RO
Moment rușinos pentru o fată de mingi aflată pe marginea unui teren de baseball. În timpul unei partide amicale din presezon, disputată...
News.ro
Profit.ro