Cautare: 9 rezultate dupa tagul "jojo a nascut"
Monden / 16 Feb
Jojo se confruntă cu anumite probleme după ce a născut pentru a doua oară. Simte că trupul său nu este în regulă şi acest lucru îi pune mari semne de întrebare. A povestit totul cu lux de amănunte pe blogul său.
Monden / 10 Feb
Jojo a născut în urmă cu aproximativ o lună o fetiță perfect sănătoasă. La puțin timp după, și-a revenit fizic, afișează acum un trup lipsit de burtica specifică unei proaspete mămici.
Monden / 07 Feb
Jojo a scos-o la plimbare pe fetiţa sa Zora care nu a împlinit nici măcar o lună. Aceasta a purtat-o într-un suport special de bebeluş, însă unele mame i-au sărit în cap, iar altele au apreciat-o pentru grija sa faţă de cea mică.
Monden / 01 Feb
Jojo a născut în urmă cu ceva timp, iar corpul său s-a transformat total. Vedetei îi este greu acum cu kilogramele în plus şi vrea să le dea jos cât mai repede.
Monden / 26 Ian
Jojo a născut de curând şi acest lucru i-a adus schimbări majore felului în care arată. Nu mai este aceeaşi femeie suplă şi cu forme perfecte, sarcina şi-a pus amprenta asupra sa.
Video / 19 Ian
Jojo a născut de curând şi nu ratează nicio ocazie de a arăta tuturor cum decurge viaţa sa alături de Zora, fetiţa sa. I-a pregătit chiar şi camera, pătuţul şi primele fotografii.
Actualitate / 10 Ian
Devenită, ieri, mămică pentru a doua oară, Jojo este obligată să meargă, la tribunal, cu fetiţa în braţe şi băieţelul de mână, pentru a da declaraţii în faţa judecătorilor!
Monden / 10 Ian
Jojo a adus astăzi pe lume cel de-al doilea copil al său, pe fetiţa Zora. Mult timp au aşteptat părinţii săi să o cunoască, iar asta s-a întâmplat chiar astăzi. Multe vedete i-au felicitat pe fericiţii părinţi.
Monden / 10 Ian
Cătălina Grama, cunoscută în showbiz sub numele de Jojo, a devenit mamă din nou. Artista a adus pe lume, astăzi, o fetiţă sănătoasă care a primit numele Zora Maria.
ultimele stiri
Antena 1
Gina Pistol reușește să își cucerească mereu fanii chiar și cu cele mai mici gesturi!
Nu aduce clipa, ce aduce noua emisiune „2k1”! O fostă concurentă la „Mireasă pentru fiul meu” va apărea  alături de Mirela Boureanu...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
Actorul Bill Paxton a murit în urma complicaţiilor apărute după o intervenţie chirurgicală. El era născut pe 17 mai 1955, la Fort...
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
O femeie reporter kurdă a fost ucisă în timp ce filma un material despre bătălia din Mosul. Shifa Gardi, care lucra pentru postul Rudaw,...
Happy Channel
Astazi, marea premiera a serialului-fenomen - Sezonul Cireselor.
Din 4 Martie incepe o noua etapa. Descopera-i secretele!
GSP.RO
Kristap Porzingis, un jucător leton de baschet de la New York Knicks, și-a încercat norocul cu un fotomodel celebru în America....