Cautare: 33 rezultate dupa tagul "mama natura"
Monden / 06 Feb
Roxana Ionescu şi-a luat inima-n dinţi şi astăzi, în direct la TV, şi-a făcut un tatuaj pe spate. Nu, nu este vorba de unul permanent, însă acest pas ar putea să o încânte şi în câteva luni să o vedem la un salon special pentru astfel de lucruri.
Monden / 11 Ian
Roxana Ionescu a făcut publice două fotografii, unde apare dovada clară că a trecut peste cea mai recentă decepţie suferită în dragoste. Fanii i-au fost alături şi i-au scris mai multe mesaje.
Monden / 05 Ian
Despărțirea dintre Mama-Natură și logodnicul ei, Tinu Vidaicu, a luat prin surprindere întreg showbiz-ul românesc, cu atât mai mult cu cât cei doi păreau să aibă planuri cât se poate de serioase. Cu toate acestea, se pare că nefericirea lui Tinu a fost rapid ”tratată” de o brunetă focoasă.
Monden / 05 Ian
Roxana Ionescu, cunoscută şi ca Mama-Natură, nu stă singură după despărţirea de fostul logodnic cu care urma să se căsătorească.
Paparazzi / 30 Dec
S-au iubit aproape trei ani, dar idila a luat sfârşit, iar acum Roxana Ionescu, cunoscută ca şi ”Mama Natură”, este o femeie liberă. Cu toate acestea, pare-se, despărțirea lor nu este una prea ușoară, mai ales că, timp de trei ani, alături de Tinu Vidaicu, focoasa vedetă TV a trăit o idilă parcă desprinsă din filmele de dragoste americane.
Monden / 26 Iul
Mama-Natură este, fără discuție, îndrăgostită până peste cap de logodnicul ei, omul de afaceri timișorean Tinu Vidaicu. Atât de amorezată încât, spre deosebire de alte vedeter, a preferat să renunțe la un weekend la mare pentru a se distra alături de el, în clubul acestuia.
Monden / 25 Iun
Roxana Ionescu este, cu siguranță, una dintre femeile care în momentul în care zâmbește poate topi inima oricărui bărbat. Iar acum vedeta pare să aibă toate motivele să zâmbească, cu atât mai mult cu cât viața personală a Mamei-Natură este una de invidiat. Dar, cu toate acestea, nu o prea face.
Monden / 07 Mar
Roxana Ionescu, frumoasa vedetă TV care a devenit celebră drept ”Mama Natură” pare să arate din ce în ce mai bine. Iar secretul ei pare să fie sportul intens pe care îl practică. Evident, în parc, făcându-i pe cei din jurul ei să o privească hulpav.
Actualitate / 16 Feb
Dornice să fie în centrul atenţiei, trei femei obişnuite au reuşit să facă senzaţie pe reţelele de socializare căci s-au pozat într-un mod cu totul şi cu totul spectaculos.
Monden / 01 Feb
”Mama-Natură” este, în aceste momente, în culmea fericirii. Și nici nu are cum să fie altfel, pentru că, în curând, va deveni soția unuia dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din tânăra generație din Timișoara, iubitul ei convingând-o, cu un inel superb, să spună ”DA”.
Monden / 18 Ian
"Mama Natură" iubeşte cu patos şi nu se sfieşte să o spună! Roxana Ionescu face des naveta Bucureşti - Timişoara pentru a fi alături de iubitul ei, afaceristul Tinu Vidaicu.
Monden / 09 Dec
Roxana Ionescu este o prezenţă feminină care se face remarcată oriunde ar merge, datorită formelor apetisante pe care le are.
Monden / 20 Aug
I s-au terminat deocamdată proiectele în televiziune, însă Roxana Ionescu nu are timp de vacanţă! Mama Natură şi-a găsit o ocupaţie care îi vine mănuşă întreţine atmosfera în cluburile deţinute de iubitul ei!
Monden / 20 Aug
Roxana Ionescu, supranumită pentru formele de invidiat cu care a înnebunit bărbații Mama-Natură, pare să fie foarte fericită în aceste momente, chiar dacă nu este angrenată în niciun proiect TV.
Monden / 03 Mai
Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu formează, de aproape un an şi jumătate, cu mici întreruperi, un cuplu invidiat de toată lumea. Dar, pare-se, după împăcarea cu omul de afaceri timişorean, Roxana Ionescu a decis că este mai bine să se distreze cât de mult poate chiar şi atunci când este singură, la mare.
Monden / 25 Mar
Roxana Ionescu și omul de afaceri timișorean Tinu Vidaicu au format, timp de aproape un an și jumătate un cuplu aproape perfect. Extrem de discreți cu relația lor, cei doi au trecut sub tăcere și despărțirea care a venit. Parcă din senin, atunci când detaliile nunți erau aproape stabilite.
Monden / 08 Mar
Are aproape 29 de ani şi se poate mândri că este una dintre cele mai frumoase prezenţe din peisajul mass media românesc. Chiar dacă este una dintre vedetele Tv care adoră sporturile şi nu se dă înapoi nici când vine vorba de schiat, până acum nimeni nu a văzut-o cât de bine se mişcă pe pârtie. Dar paparazii Spynews.ro au fost, din nou, la datorie...
Monden / 15 Ian
Supranumită "Mama Natură" pentru formele voluptoase pe care le are, Roxana Ionescu vrea să treacă la măsura XXL. Prezentă într-o emisiune de televiziune, a vorbit despre momentul în care o să devină mamă.
Monden / 15 Dec
Presa a vuit zilele trecute la zvonul că "Mama Natură", Roxana Ionescu, s-a despărţit de omul de afaceri Tinu Vidaicu. Spynews a intrat în posesia dovezii că ruptura poveştii de amor nu a avut loc.
Monden / 29 Noi
Roxana Ionescu pare din ce în ce mai îndrăgostită de iubitul ei, omul de afaceri timișorean Tinu Vidaicu. De altfel, fiecare întâlnire a lor este, spun amicii celor doi, una plină de dulcețuri, romantisme și alte lucruri pe care nu le poate înțelege decât un om îndrăgostit. Și, pentru că îl iubește atât de mult, Roxana Ionescu i-a făcut un cadou de zile mari logodnicului ei.
1
2
ultimele stiri
Antena 1
Alexandra Stan nu are limite! Artista s-a fotografiat în ipostaze extrem de sexy
Un student de 18 ani din Statele Unite a avut parte de o adevărată surpriză din partea mamei sale!
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Televiziunea Română a mai pierdut un profesionist. Un editor de imagine cu o experienţă şi un dar extraordinar a murit. El va...
Happy Channel
Maternintatea ii prieste din plin lui Anahi.
Durul Vin Diesel si-a aratat latura sensibila!
GSP.RO
Amalia Brătescu, 27 de ani, e noua senzație de pe Facebook. Frumoasa româncă are mii de urmăritori și la fel de multe like-uri la pozele...