Cautare: 241 rezultate dupa tagul "marius elisei"
Monden / 23 Feb
După ce, în urmă două luni, au fost în pragul despărţirii, Oana Roman şi Marius Elisei sunt mai fericiţi ca oricând şi se bucură din plin de micuţa Isabela, proaspăt sărbătorită la împlinirea a trei ani. Iar cu această ocazie, Marius a povestit cum stau, de fapt, lucrurile în viața lui de bărbat însurat și tătic care încearcă să fie responsabil.
Monden / 21 Feb
Oana Roman şi Marius Elisei nu-şi mai încap în piele de fericire. Fiica lor împlineşte astăzi trei ani şi i-au făcut o super petrecere. În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, fiica fostului premier al României a făcut un anunţ surpriză, iar reacţia lui Marius Elisei a venit imediat.
Monden / 13 Feb
În această seară, în platoul emisiunii ”Agenția VIP”, Catinca Roman, sora Oanei Roman a venit și a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat cu nepoțica ei.
Monden / 13 Feb
Oana Roman nu a început prea bine săptămâna. În urmă cu puţin timp, vedeta a anunţat că astăzi se va plimba de la un spital la altul din cauza problemelor de sănătate ale soacrei şi ale fiicei ei.
Monden / 09 Feb
La o lună de la presupusa despărţire dintre Oana Roman şi Marius Elisei, fiica fostului premier al ţării îngrijorează din nou. Vedeta a mărturisit că se simte fără speranţă.
Monden / 08 Feb
Marius Elisei a fost aseară la marea petrecere cu ocazia zilei de naștere a lui Brigitte Sfăt. În una din fotografii, soțul Oanei Roman, pare vizibil epuizat și fără chef de viață.
Monden / 05 Feb
Iubirea dintre Oana Roman şi soţul ei, Marius Eliesei, a atins din nou cote înalte. Deşi au fost la un pas de divorţ, imaginile surprinse în escapata romantică din Scoţia, prezentate în exclusivitate de Spynews.ro, sunt dovada clară că în cpulu nu mai sunt probleme.
Monden / 04 Feb
Iubirea a înflorit între Oana Roman şi soţul ei, Marius Elisei! Aflaţi într-o vacanţă în doi în Glasgow, cel mai mare oraș din Scoția, cei doi au urcat pe internet câteva fotografii în care-şi ţin la curent fanii cu locurile pe care le vizitează. Toţi au remarcat că ei au regăsit dragoste departe de România, în prima escapadă după ce s-au împăcat.
Paparazzi / 03 Feb
Oana Roman și Marius Elisei, protagoniștii celor mai mari scandaluri conjugale, dar și ale unor împăcări la fel de spectaculoase, au decis ca, pentru câteva zile, după problemele din ultimul timp, să se relaxeze departe de România, în muntoasa Scoție.
Monden / 03 Feb
Oana Roman şi Marius Elisei au dat o fugă în Scoţia, acolo unde au plecat atât în interes de serviciu, cât şi pentru o mică vacanţă. Soţul vedetei a făcut publică prima fotografie din excursie.
Monden / 01 Feb
După ce s-au împăcat în fata unei ţări întregi , se pare că relaţia dintre Oana Roman şi Marius Elisei merge mai bine ca niciodată. Cei doi amorezi au găsit remediul perfect pentru a celebra momentul bun dintre ei. Spynews.ro vă dezvăluie motivul pentru care fiica fostului premier, Petre Roman, şi-a luat soţul şi a părăsit România.
Monden / 25 Ian
În cadrul unui interviu acordat în seara aceasta, Oana Roman a cedat şi a dezvăluit motivul pentru care şi-a pierdut jobul în televiziune. Mărturisirea fiicei fostului premier al României vine la aproape trei săptămâni de când Marius Elisei a postat pe Facebook un mesaj de despărţire, care prevestea şi divorţul.
Monden / 25 Ian
Moderatorul emisiunii "Răi da' buni" i-a cerut scuze la televizor Oanei Roman, după ce i-a pus o întrebare care se află pe buzele tuturor în momentul acesta. Soţia lui Marius Elisei nu şi-a pierdut cumpătul şi i-a răspuns cu calm tuturor întrebărilor lui Mihai Morar.
Monden / 24 Ian
După ce s-au împăcat în faţa tuturor, se pare că lucrurile între Oana Roman şi Marius Elisei stau mai bine ca niciodată. Vedetei i s-a îndeplinit o dorinţă veche, care a devenit realitate alături de soţul ei.
Monden / 19 Ian
Oana Roman îl desfiinţează pe Cornel Păsat, stripperul cu care s-a iubit în anii 2000.
Monden / 18 Ian
Marius Elisei a venit pe canapeauna de la "Acces direct", unde erau deja fiica lui şi soţia sa. Motivul pentru care acesta a apărut alături de Oana Roman i-ar putea inspira pe scenariştii de la Hollywood.
Monden / 18 Ian
Oana Roman a fost în legătură directă în emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars unde a dezvăluit că viaţa ei se va schimba de acum înainte. Vedeta a povestit şi despre tumultoasa întâmplare cu soţul ei, Marius Elisei, dar şi că acesta face diverse gesturi ca să fie iertat.
Monden / 17 Ian
În secret, nu-şi prea vorbesc, oficial, Oana Roman şi fostul premier al României au o relaţie tată-fiică! La câteva ore după ce a fost audiat în dosarul "Mineriadei", Petre Roman a fost apărat public de fiica sa cea mică. Oana Roman a scris un mesaj scurt şi la obiect pe internet, iar mulţi dintre prietenii virtuali au susţinut-o.
Monden / 17 Ian
Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei, veste care i-a bucurat pe apropiaţii celor doi. Cum a reacţionat Petre Roman când a aflat? Fostul premier al României a preferat să păstreze distanţa şi să nu intervină mult în viaţa personală a fiicei sale.
Monden / 16 Ian
A ajuns la urechile Oanei Roman ce a declarat fostul iubit, Cornel Păsat despre ea şi despre divorţul său de Elisei. A avut chiar şi o replică, nu a rezistat şi chiar în direct a spus tot ce crede fără nicio reţinere.
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
AntenaStars
Este una dintre cele mai frumoase femei din România şi are o căsnicie fericită de aproape 20 de ani. Anca Ţurcaşiu vorbeşte despre cum a...
Multe femei se luptă cu cearcănele şi ar face orice pentru a scăpa de ele. Tot mai multe persoane se plâng de această problemă şi uneori...
Romaniatv.net
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
GSP.RO
Polițiștii din localitatea spaniolă Igualda, aflată lângă Barcelona, se confruntă de câteva zile cu o situație bizară.Un...