Cautare: 3986 rezultate dupa tagul "mireasa pentru fiul meu"
Monden / 25 Feb
În această seară, trei concurenți au intrat în curs de eliminare din competiția ”Mireasă pentru fiul meu”. Petru, Ali și Geo au intrat la eliminările rapide, după ce au fost nominalizați de către cei din casă.
Monden / 25 Feb
Astăzi, în casa ”Mireasă pentru fiul meu” și-a făcut apariția sora lui Mădălin, prilej pentru a fi alături de fratele și mama ei. Paula Chirilă a scos la iveală un secret care îi leagă pe Mădălin și mama lui.
Monden / 25 Feb
O concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” a trecut printr-o sperietrură groaznică după ce în timpul emisiunii i s-a făcut rău și s-a dus în pat.
Monden / 25 Feb
Cine se aştepta la o asemenea împăcare? După mai bine de doi ani în care au stat despărţiţi, doi foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", s-au împăcat şi au şocat pe toată lumea.
Monden / 25 Feb
Puţini sunt cei care credeau în dragostea dintre Andreea şi Radu, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", iar acum au închis gurile tuturor cârcotaşilor.
Monden / 24 Feb
Sâmbătă este o zi decisivă în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Este ultima zi în care se vor face eliminări, înainte de marea finală de pe 4 martie.
Monden / 24 Feb
A declarat de mai multe ori în direct, la TV, că nu caută faimă, însă susţinătorii lui l-au dat de gol! Geo, concurent la "Mireasă pentru fiul meu", a mai participat şi la altă emisiune.
Monden / 24 Feb
Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu a trecut astăzi prin momente dificile, după discuţia cu mama unui concurent. Aceasta şi-a expus nemulţumirea despre o relaţie între fiul ei şi concurentă, iar blonda a răbufnit în plâns şi a început să îşi facă bagajele.
Monden / 24 Feb
Dragobetele este ocazia perfectă pentru cupluri să îşi facă surprize, dar şi pentu foştii iubiţi să îşi recunoască sentimentele care nu s-au stins. Când nimeni nu se mai aştepta, Ali şi Georgiana au îngropat securea războiului şi au făcut primul pas spre împăcare.
Monden / 24 Feb
Chiar dacă au ieşit din casa "Mireasă pentru fiul meu", foştii concurenţi au rămas prieteni şi se vede că participarea în competiţie le-a adus multe beneficii. Pe lângă faptul că încă ţin legătura, aceştia au ocazia de a cunoaşte şi celebrităţi.
Monden / 24 Feb
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Unul dintre foştii participanţi ai reality-show-ului matrimonial şi-a întâlnit femeia visurilor sale la scurt timp după ce a fost eliminat din casa dragostei. Fericit până peste cap, el a făcut publice mai multe fotografii cu bruneta sexy cu care se iubeşte de câteva săptămâni.
Monden / 23 Feb
Cu toate că nu a reuşit să-şi găsească jumătatea în casa de la „Mireasă pentru fiul meu” şi a ieşit singură din cea mai aprigă competiţie matrimonială, sorta i-a surâs atunci când a părăsit emisiunea Tv.
Monden / 23 Feb
O fostă concurentă de la "Miresă pentru fiul meu" nu a reuşit să îşi găsească fericirea în emisiune, dar, la câteva luni de la părăsirea copetiţiei, a cunoscut un bărbat care i-a şi devenit soţ.
Monden / 23 Feb
Tatiana de la ”Mireasă pentru fiul meu” are o relație cu vărul unei foste concurente. Lumea mea este mică, iar Tatiana a găsit dragostea unde nu se aștepta.
Monden / 23 Feb
Cu doar câteva zile înainte de nuntă, Mihaela de la „Mireasă pentru fiul meu” a făcut dezvăluiri neașteptate și neștiute de concurenţi.
Monden / 23 Feb
Nu doar Petru B a avut o viață grea, dar și sora lui duce în prezent o povară. Soțul ei cu care are doi copii o bate chiar în fața celor doi copilași.
Monden / 23 Feb
Ieri după-amiază, Radu a părăsit competiția ”Mireasă pentru fiul meu”. Fostul concurent a avut o scurtă perioadă în care a stat în competiție. Imediat ce a ieșit din casa dragostei, Radu și-a reluat activitățile pe rețelele de socializare.
Monden / 23 Feb
Încă de când era în casa ”Mireasă pentru fiul meu”, Andrei era un mare cuceritor, se pare că nu și-a ieșit din mână nici după ce a părăsit competiția.
Monden / 23 Feb
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Unul dintre foştii concurenţi ai reality-show-ului matrimonial, prezentat de Paula Chirilă, a ieşit în club împreună cu o tânără focoasă care a participat la "Temptation Island – Insula Iubirii". Cei doi s-au fotografiat împreună, deşi erau însoţiţi şi de o altă tânără. Imaginea a dat curs unor lungi discuţii şi multor întrebări.
Monden / 22 Feb
Radu Gorgan a fost eliminat astăzi din competiţia "Mireasă pentru fiul meu", înainte cu mai puţin de două săptămâni de marea finală. La scurt timp, a apărut şi prima fotografie cu el în afara casei.
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
După o perioadă de liniște din punct de vedere medical, Gabriel Cotabiță se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Artistul a ajuns pe...
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Happy Channel
Specialistii ne explica efectele acestei eclipse.
GSP.RO
Eugenie Bouchard a devenit celebră pe terenul de tenis, însă parcă mai mult iese în evidenţă cu frumuseţea sa.De curând a...