Cautare: 3752 rezultate dupa tagul "mireasa pentru fiul meu"
Monden / 21 Ian
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. După ce a anunţat că mirii săptămânii sunt Andreea şi Radu, dar şi că Ciprian a părăsit competiţia, Paula Chirilă a mai făcut o dezvăluire. Când au auzit vestea, toţi s-au bucurat pentru ceea ce se va întâmpla luni.
Monden / 21 Ian
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. La finalul emisiunii, prezentatoarea Paula Chirilă a anunţat cine sunt mirii săptămânii, dar şi al cui vis a fost spulberat. Un concurent va părăsit în această seară casa dragostei. Iar Andrada şi Valentin au fost detronaţi de la titlul de "mirii săptămânii".
Monden / 21 Ian
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Astăzi, la ceas de seară, Vali, unul dintre concurenţii care sunt în casa dragostei, a făcut mărturisiri dureroase din copilăria care i-a fost furată şi pe care a trăit-o în două orfelinate. Cu vocea sugrumată, participantul de la reality-show-ul matrimonial a spus că în total au fost 13 fraţi şi că doi dintre ei au murit. Mai mult, mulţi dintre fraţii săi au avut aceeaşi soartă ca el.
Monden / 21 Ian
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Mădălina, una dintre participantele reality-show-ului matrimonial, a avut parte de o discuție cu stripperul care a încins atmosfera de la petrecerea burlăcițelor. Concurentei i s-a părut deplasat dansul lasciv, iar stripperul a avut cuvintele la el.
Monden / 21 Ian
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. În urma concursurilor care au avut loc în cea de-a 138-a zi de competiţie în casa dragostei, au fost aleşi patru câştigători. Paula Chirilă a fost cea care a făcut anunţul la scurt timp de la încheierea probelor.
Monden / 20 Ian
Mirela Boureanu Vaida a fugit din ţară! Vedeta şi-a luat o scurtă vacanţă şi a plecat în Italia. Imediat cum a ajuns s-a pozat pentru a-şi ţine prietenii la curent cu ceea ce face.
Monden / 20 Ian
Un concurent din casa "Mireasă pentru fiul meu" are o poveste de viaţă de-a dreptul emoţionantă, toţi cei din casă au aflat că a trăit până la 19 ani într-un centru de plasament.
Monden / 20 Ian
Ștefania de la ”Mireasă pentru fiul meu” a trebuit să părăsească casa pentru câteva zile dintr-un motiv extrem de trist, bunica ei încetase din viață. Când a trebuit să revină în competiție, fosta concurentă a refuzat să se întoarcă.
Monden / 20 Ian
În urmă cu câteva săptămâni, Maria a ales să abandoneze competiția ”Mireasă pentru fiul meu” și a sărit gardul, chiar dacă la acea vreme se afla într-o relație cu Petru.
Monden / 20 Ian
O concurentă a decis să abandoneze competiţia "Mireasă pentru fiul meu". Nu a mai avut niciun motiv să lupte, mai ales că nu a reuşit să îşi găsească jumătatea în ataâtea luni petrecute în casă.
Monden / 19 Ian
Concurenţii din casa "Mireasă pentru fiul meu" au avut partea de o ieşire pe cinste zilele trecute. Au mers cu toţii într-un club unde s-au distrat până târziu.
Monden / 19 Ian
O concurentă care a cerut permisie să iasă din competiţia "Mireasă pentru fiul meu" nu mai are de gând să se întoarcă în show-ul matrimonial. Vrea să rămână acasă pentru că nu mai are niciun motiv să continue lupta de la MPFM.
Monden / 19 Ian
Noua concurentă, Alina de la "Mireasă pentru fiul meu", a păşit cu noi secrete în competiţie. Concurenta are o legătură la care nimeni nu s-ar fi aşteptat cu o celebră manelistă de la noi.
Monden / 19 Ian
Veşti foarte bune vin din casa "Mireasă pentru fiul meu". Unii concurenţi şi-au găsit deja jumătatea şi sunt gata de următorul pas, căsătoria. Un concurent a cerut-o de soţie pe iubita sa!
Monden / 19 Ian
Doi concurenţi din casa "Mireasă pentru fiul meu" s-au sărutat pentru prima oră. Toţi cei din competiţie s-au mirat de gestul lor.
Monden / 19 Ian
Fostul iubit al Cassandrei, Robert, a aflat că va fi tată de băiat. Vestea bună a anunţat-o de curând, el şi partenera sa sunt în culmea fericirii.
Monden / 19 Ian
Dacă în casa "Mireasă pentru fiul meu" cei doi aveau discuţii în contradictoriu mai tot timpul, iar nimeni nu le dădea vreo şansă în afara competiţiei, cei doi sunt mai bine ca niciodată şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.
Monden / 18 Ian
Zilele trecute a fost ziua de naştere a Laviniei, fostă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu", iar alături de familie a petrecut într-un mare fel. Socri, părinţi, dar şi iubitul ei Eduard, au fost alături de tânăra brunetă.
Monden / 18 Ian
Cătălin, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a pus admiratoarele pe gânduri cu un anunţ despre însurătoare. Se pare că tânărul ar vrea să facă marele pas.
Monden / 18 Ian
Adriana Bahmuţeanu a fost invitată astăzi în emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", acolo unde a făcut destăinuiri incendiare. A dezvăluit din ce cauze relaţiile sale de până acum n-au funcţionat.
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
Speak pleacă din România şi face nunta! Artistul ne-a dezăluit totul cu lux de amănunte!
De sensibilitatea lui Mădălin din Casa Mireselor ne-am convins cu toții. Tânărul a plâns în repetate ori în emisiune, mai ales de când...
Divahair.ro
Zodia noastră spune multe despre personalitatea pe care o avem și despre ceea ce suntem. Cu toții ne înțelegem mai bine cu anumite...
Rar mai vedem în jurul nostru relații frumoase, bazate pe încredere reciprocă, și puțini sunt cei care știu de ce au nevoie...
BZI.ro
Romaniatv.net
HOROSCOP URANIA 21-27 ianuarie: Citeşte previziunile astrale pentru fiecare zodie făcute de celebrul astrolog. Citește mai departe......
Andreea Bălan a vorbit în premieră despre relaţia tensionată cu tatăl ei. Citește mai departe...
1 februarie vine cu vești bune pentru români. O serie de legi intră în vigoare de la această dată. Printre beneficiari se numără...
GSP.RO
Caroline Vreeland devine din ce în ce mai celebră datorită imaginilor super-sexy pe care le postează.Blondina arată senzaţional,...
News.ro
Kremlinul s-a declarat joi îngrijorat de o consolidare militară a prezenţei Statelor Unite în Polonia şi consideră intrarea a peste 3.000 de...