Cautare: 1720 rezultate dupa tagul "mpfm"
Monden / 25 Feb
În această seară, trei concurenți au intrat în curs de eliminare din competiția ”Mireasă pentru fiul meu”. Petru, Ali și Geo au intrat la eliminările rapide, după ce au fost nominalizați de către cei din casă.
Monden / 25 Feb
Astăzi, în casa ”Mireasă pentru fiul meu” și-a făcut apariția sora lui Mădălin, prilej pentru a fi alături de fratele și mama ei. Paula Chirilă a scos la iveală un secret care îi leagă pe Mădălin și mama lui.
Monden / 25 Feb
O concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” a trecut printr-o sperietrură groaznică după ce în timpul emisiunii i s-a făcut rău și s-a dus în pat.
Monden / 24 Feb
Sâmbătă este o zi decisivă în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Este ultima zi în care se vor face eliminări, înainte de marea finală de pe 4 martie.
Monden / 24 Feb
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Unul dintre foştii participanţi ai reality-show-ului matrimonial şi-a întâlnit femeia visurilor sale la scurt timp după ce a fost eliminat din casa dragostei. Fericit până peste cap, el a făcut publice mai multe fotografii cu bruneta sexy cu care se iubeşte de câteva săptămâni.
Monden / 23 Feb
Tatiana de la ”Mireasă pentru fiul meu” are o relație cu vărul unei foste concurente. Lumea mea este mică, iar Tatiana a găsit dragostea unde nu se aștepta.
Monden / 23 Feb
Cu doar câteva zile înainte de nuntă, Mihaela de la „Mireasă pentru fiul meu” a făcut dezvăluiri neașteptate și neștiute de concurenţi.
Monden / 23 Feb
Nu doar Petru B a avut o viață grea, dar și sora lui duce în prezent o povară. Soțul ei cu care are doi copii o bate chiar în fața celor doi copilași.
Monden / 23 Feb
Ieri după-amiază, Radu a părăsit competiția ”Mireasă pentru fiul meu”. Fostul concurent a avut o scurtă perioadă în care a stat în competiție. Imediat ce a ieșit din casa dragostei, Radu și-a reluat activitățile pe rețelele de socializare.
Monden / 23 Feb
Încă de când era în casa ”Mireasă pentru fiul meu”, Andrei era un mare cuceritor, se pare că nu și-a ieșit din mână nici după ce a părăsit competiția.
Monden / 23 Feb
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Unul dintre foştii concurenţi ai reality-show-ului matrimonial, prezentat de Paula Chirilă, a ieşit în club împreună cu o tânără focoasă care a participat la "Temptation Island – Insula Iubirii". Cei doi s-au fotografiat împreună, deşi erau însoţiţi şi de o altă tânără. Imaginea a dat curs unor lungi discuţii şi multor întrebări.
Monden / 22 Feb
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. În casa dragostei nu-şi vedeau viaţa unui fără celălalt şi, de când au părăsit competiţie, Andrada şi Valentin par destul de fericiţi împreună. Totuşi, există unele temeri în privinţa relaţiei lor, aşa că cei doi şi-au făcut astrograma pentru cuplu. La scurt timp după ce au aflat prezicerea astrologică, logodnicul Andradei a făcut public un mesaj.
Monden / 22 Feb
Fostul concurent, Andrei, de la ”Mireasă pentru fiul meu” se bucură din plin de libertate de când a părăsit competiția și începe să se revadă cu foști concurenți.
Monden / 21 Feb
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. A fost bucurie mare în familia a doi foşti participanţi ai reality-show-ului matrimonial, pentru că fiul lor a împlinit prima lună de când a venit pe lume. Părinţii i-au făcut o mică petrecere, s-au fotografiat cu sărbătoritul, iar tatăl său i-a scris un mesaj tare emoţionant pe o reţea de socializare.
Monden / 20 Feb
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Doi foşti participanţi ai reality-show-ului matrimonial, prezentat de Paula Chirilă, "au scăpat" pe internet o fotografie în care apar împreună. Când au văzut imaginea, unii dintre susţinătorii lor s-au gândit că vor să se cupleze şi chiar le-au făcut complimente.
Monden / 20 Feb
Despre Iulia de la ”Mireasă pentru fiul meu” din sezonul 3, nu s-a mai știut nimic de când a părăsit emisiunea. Acum, fosta concurentă este total schimbată și trăiește o frumoasă poveste de dragoste.
Monden / 20 Feb
4 martie este ziua cea mare: gala "Mireasă pentru fiul meu", în cadrul căreia concurenţii care simt că şi-au găsit sufletul pereche îşi vor unii destinele. Tot atunci, sezonul 6 al emisiunii se va încheia.
Monden / 19 Feb
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Pe vremea când era în casa dragostei a reuşit să stârnească o serie de controverse. Şi, deşi a format un cuplu cu frumoasa Elena, fostă concurentă a reality-show-ului matrimonial din cel de-al patrulea sezon, Lucian nu şi-a găsit dragostea în braţele sale. În prezent însă, lucrurile stau altfel şi, din câte se zvoneşte, bat clopote de nuntă pentru el şi logodnica sa.
Monden / 19 Feb
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. La scurt timp după ce au aflat că pe 4 martie va avea loc finala celui de-al şaselea sezon al reality-show-ului matrimonial, Mihaela şi Constantin au vorbit despre competiţia în care s-au cunoscut. Declaraţiile nu au fost unele deloc frumoase.
Monden / 19 Feb
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. A trecut o săptămână de când au părăsit casa dragostei, iar în afara ei, Andrada şi Valentin îşi continuă povestea de iubire începută în faţa camerelor de filmat. Iar din fotografiile care au apărut pe internet cu cei doi se poate deduce decizia pe care au luat-o în legătură cu eventuala lor întoarcere în competiţie.
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
După o perioadă de liniște din punct de vedere medical, Gabriel Cotabiță se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Artistul a ajuns pe...
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Happy Channel
Specialistii ne explica efectele acestei eclipse.
GSP.RO
Eugenie Bouchard a devenit celebră pe terenul de tenis, însă parcă mai mult iese în evidenţă cu frumuseţea sa.De curând a...