Cautare: 67 rezultate dupa tagul "prognoza"
Actualitate / 13 Feb
Veşti bune din partea meteorologilor, care au spus că vom scăpa curând de ger, iar vremea se va încălzi în următoarele două săptămâni. Potrivit specialiştilor, ziua, gradele vor urca în termometre până la 12 grade în Muntenia și 13 grade, în Oltenia. În plus, precipitațiile, mai ales sub formă de ploaie, vor fi prezente în majoritatea zonelor începând din 20 februarie.
Actualitate / 27 Ian
Administraţia Naţională de Meteorologie a amis o nouă avertizare meteo. Ceaţa şi depunerile de chiciură au fost semnalate şi astăzi în mai multe zone ale României.
Actualitate / 17 Ian
Zăpada şi-a făcut deja prezenţa în cea mai mare parte a ţării. În orele care vin, fulgii de zăpadă vor continua să cadă uşor în unele judeţe, potrivit ANM.
Actualitate / 11 Ian
Temperaturile în România nu sunt de partea noastră nici în zilele care vin. Gerul va pune stăpânire pe zona de Sud-Est a ţării, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
Actualitate / 09 Ian
Astăzi temperaturile vor fi foarte scăzute în toată ţara, iar vremea va fi geroasă, conform Admiistraţiei Naţionale de Meteorologie.
Actualitate / 25 Dec
Din păcate, Crăciunul nu vine nici cu zăpadă, dar nici cu temperaturi ridicate și cer senin. Vântul puternic la predomina această sărbătoare, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.
Actualitate / 27 Iul
Gata cu vremea frumoasă de plajă! Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru mai multe judeţe din ţară.
Actualitate / 04 Iul
Vremea schimbătoare ne dă în continuare bătăi de cap, aşa că nu lăsa umbrela acasă! Meteorologii au emis cod galben de ploi, vijelii şi descărcări electrice pentru mai multe judeţe din ţară.
Actualitate / 24 Iun
Temperaturile extrem de ridicate continuuă şi în zilele ce urmează! Meteorologii au prelungit codul galben de caniculă.
Actualitate / 22 Iun
Nici nu a început bine vara, că temperaturile de aproape 40 de grade Celsius s-au şi instalat. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod galben de caniculă pentru trei zile.
Actualitate / 22 Iun
După ploaie, vine soare! Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că, miercuri, ne aşteaptă o zi caniculară, cu temperaturi maxime cuprinse între 35 şi 37 de grade Celsius.
Actualitate / 23 Apr
Gata cu vremea văratică! Meteorologii avertizează că vremea se va răci semnificativ şi că se vor semnala ploi moderate cantitative şi chiar ninsori.
Actualitate / 13 Mar
Vremea se strică şi mai rău în orele ce urmează. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat cod galben pentru mai multe judeţe.
Monden / 01 Feb
Ne bucuram că vom avea parte de o vreme primăvăratică, însă temperaturile mai ridicate sunt însoţite de intensificări ale vântului. Administraţia Naţională de Meteorologie a atras atenţia că în zonele de munte vor fi ninsori viscolite.
Actualitate / 25 Ian
Începând de marţi, temperaturile din ţara noastră vor începe să se schimbe încet, încet fără să depăşească limitele normalului pentru acestă perioadă.
Actualitate / 20 Ian
După cele două zile de ninsoare, gerul a pus stăpânire pe ţară şi asta nu-i tot! ANM a făcut un nou anunţ referitor la cum va fi vremea în următoarele ore.
Actualitate / 12 Ian
Iarna şi-a făcut din nou simţită prezenţa, luni, vremea dând semne de răcire. Grindină cât oul a acoperit străzile, punând în pericol siguranţa şoferilor.
Actualitate / 11 Ian
Vremea se va încălzi semnificativ, devenind, în intervalul 6 - 8 ianuarie, apropiată de normalul termic al acestei perioade. Între 9 şi 11 ianuarie va fi mai caldă decât în mod normal, cu medii regionale ale temperaturilor maxime de 6...8 grade şi minime în jurul pragului de îngheţ. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, se vor înregistra în continuare valori termice mai ridicate decât în mod obişnuit. Astfel, în medie, tempraturile maxime vor fi cuprinse între 4 şi 8 grade, iar cele minime, între -3 şi 0 grade.
Actualitate / 03 Ian
Luni, deşi temperatura aerului va fi în creştere faţă de intervalul precedent, vremea se va menţine rece, geroasă local dimineaţa, iar noaptea doar în depresiuni, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).
Actualitate / 25 Noi
Iarna îşi intră în drepturi! Meteorologii au emis cod galben de ninsori pentru mai multe zone din ţară. Atenţionarea meteorologică este valabilă de în perioada 26-27 noiembrie.
1
2
3
4
ultimele stiri
Antena 1
Detalii incendiare ies la iveală în casa „Mireasă pentru fiul meu”, după ce un concurent dă cărțile pe față!
Durere mare pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”, după ce unul dintre concurenții preferați a fost eliminat din competiție!
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
Televiziunea Română a mai pierdut un profesionist. Un editor de imagine cu o experienţă şi un dar extraordinar a murit. El va...
Guvernanţii au pe birouri un document important pentru angajaţii din sistemul de sănătate, de la cei de la UPU până la cei din arhiva...
Actorul american Warren Frost a murit la vârsta de 91 de ani, scrie Hollywood Reporter. Citește mai departe...
Happy Channel
Debutul sau la show-ul transformarilor, i-au facut pe admiratorii artistei sa faca declaratii ce pot fi interpretate ca fiind bizare.
De cand si-a luat iubita noua, ii merge tot mai bine...
GSP.RO
Brittny Ward este o nouă divă de senzaţie, care are apariţii greu de suportat de către cardiaci.Şatena arată demenţial şi iubeşte să...