Cautare: 7 rezultate dupa tagul "teorie"
Actualitate / 18 Feb
O echipă de cercetători ruși a găsit o nouă teorie prin care a spus de ce întâmplă, de fapt, în Triunghiul Bermudelor. Iar aceasta e strâns legată de explicația oferită în cazul apariției craterelor din Siberia de acum câțiva ani.
Monden / 10 Ian
S-a tot vorbit despre sfârșitul lumii și zeci, dacă nu chiar sute de teorii, au tot ieșit la iveală. Acum însă, un scriitor, cu pretenții de savant, vine cu o nouă explicație, cu o teorie a conspirației, în care explică, la modul seducător, când și cum va avea loc sfârșitul lumii.
Actualitate / 15 Iun
Dacă până acum permisul de conducere era obţinut în urma a două probe: cea teoretică şi traseul, se pare că lucrurile se vor complica. Ar putea fi patru probe: teorie, poligon şi traseu ziua şi noapte.
Actualitate / 05 Noi
Au trecut şase zile de la tragedia din clubul Colectiv, iar autorităţile nu se află nici măcar aproape să afle vinovaţii. Unul dintre anchetatorii implicaţi încă de la început în acest caz, la un moment dat am aflat, şi am dezvăluit în premieră, încă de duminică, pe când ancheta era într-o fază preliminară, că tavanul s-a aprins atât de repede de parcă ar fi fost stropit/spălat cu o substanţă inflamabilă.
Actualitate / 04 Ian
Căutările rămăşiţelor avionului AirAsia continuă şi acum, în apele Mării Java. Specialiştii în meteorologie au încercat să găsească o explicaţie a celei de-a treia tragedii care s-a petrecut în cadrul companiei aeriene Malaysia Arlines.
Monden / 16 Noi
Pe vedetă a apucat-o în această seară filozofatul, însă părerile ei despre viaţă uimesc pe toată lumea.
Actualitate / 17 Oct
Se întâmplă adesea ca unele persoane să resimtă dureri de articulaţii atunci când vremea se schimbă, oamenii de ştiinţă explică fenomenul.
ultimele stiri
Antena 1
A fost nevoie de șapte ani de la o moarte șocantă, ca anumite secrete și trăiri ale Mădălinei Manole să iasă la iveală.
Divahair.ro
De multe ori, dragostea seamănă cu o ruletă: nu contează cât de bună, cât de frumoasă sau cât de inteligentă ești,...
Endiometroza este o afecţiune a uterului care permite dezvoltarea endometrului. Endometrul este mucoasa prezentă pe pereţii interni ai uterului....
BZI.ro
AntenaStars
Testul din imagine pare simplu la prima vedere și ai spune că e doar o problemă de matematică din clasele primare, însă nu e deloc așa.
Dacă nu ți s-au pierdut încă bagajele la aeroport, ai noroc!
Romaniatv.net
Faimosul actor Antonio Baderas a suferit un infarct în data de 26 ianuarie. Vedeta spune că a avut noroc şi a rămas fără urme....
Icoana Maicii Domnului nu trebuie să lipsească din nicio casă. Ea protejează și ocrotește, aduce iubire, împăcare și alină dureri....
Actorul Tomas Milian, cu orgini cubaneze, italieneşti şi americane, a murit la 84 de ani. Artistul care a fost promovat în filme Bernardo...
Happy Channel
Au ingropat serucrea razboiului si au revenit la sentimente mai bune.
Avem patru pisici ratacite in imagini. Le poti gasi?
GSP.RO
”Răpirea din Serai” este una dintre cele mai cunoscute reprezentări artistice în România și e prezentă, sub forma...
News.ro
Profit.ro