Cautare: 7 rezultate dupa tagul "teorie"
Actualitate / 18 Feb
O echipă de cercetători ruși a găsit o nouă teorie prin care a spus de ce întâmplă, de fapt, în Triunghiul Bermudelor. Iar aceasta e strâns legată de explicația oferită în cazul apariției craterelor din Siberia de acum câțiva ani.
Monden / 10 Ian
S-a tot vorbit despre sfârșitul lumii și zeci, dacă nu chiar sute de teorii, au tot ieșit la iveală. Acum însă, un scriitor, cu pretenții de savant, vine cu o nouă explicație, cu o teorie a conspirației, în care explică, la modul seducător, când și cum va avea loc sfârșitul lumii.
Actualitate / 15 Iun
Dacă până acum permisul de conducere era obţinut în urma a două probe: cea teoretică şi traseul, se pare că lucrurile se vor complica. Ar putea fi patru probe: teorie, poligon şi traseu ziua şi noapte.
Actualitate / 05 Noi
Au trecut şase zile de la tragedia din clubul Colectiv, iar autorităţile nu se află nici măcar aproape să afle vinovaţii. Unul dintre anchetatorii implicaţi încă de la început în acest caz, la un moment dat am aflat, şi am dezvăluit în premieră, încă de duminică, pe când ancheta era într-o fază preliminară, că tavanul s-a aprins atât de repede de parcă ar fi fost stropit/spălat cu o substanţă inflamabilă.
Actualitate / 04 Ian
Căutările rămăşiţelor avionului AirAsia continuă şi acum, în apele Mării Java. Specialiştii în meteorologie au încercat să găsească o explicaţie a celei de-a treia tragedii care s-a petrecut în cadrul companiei aeriene Malaysia Arlines.
Monden / 16 Noi
Pe vedetă a apucat-o în această seară filozofatul, însă părerile ei despre viaţă uimesc pe toată lumea.
Actualitate / 17 Oct
Se întâmplă adesea ca unele persoane să resimtă dureri de articulaţii atunci când vremea se schimbă, oamenii de ştiinţă explică fenomenul.
ultimele stiri
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
Happy Channel
Este supranumit "cel mai mare spectacol de pe Terra".
Artista a facut marturisiri incredibile.
GSP.RO
Polițiștii din localitatea spaniolă Igualda, aflată lângă Barcelona, se confruntă de câteva zile cu o situație bizară.Un...