Cautare: 6 rezultate dupa tagul "terorizat"
Actualitate / 13 Mar
"Şmecherul" de 22 de ani arestat după ce a târât 20 de metri un poliţist agăţat de bolidul său, după ce a trecut pe roşu într-o intersecţie din Bucureşti, este cunoscut drept un indivit extrem de dubios.
Monden / 07 Mar
Prezentă pe canapeaua de la emisiunea "Răi da'buni", o cântăreață de muzică populară a făcut unele mărturisiri cutremurătoare. E celebră, dar puțini știu prin câte greutăți a trecut până acum.
Monden / 11 Ian
Oana Roman și Marius Elisei par să fi ajuns, definitiv, la sfârșit de drum. Sau, cel puțin, cărările lor se vor despărți, definitiv, singura lor legătură urmând să rămâna micuța lor fiică, greu încercată și ea în ultima vreme. Reporterii Spynews.ro au discutat cu unul dintre cie mai apropiați oameni de cuplul Roman-Elisei, iar lucurile mărturisite, cu greutate, ne-au șocat.
Actualitate / 02 Feb
Lucruri paranormale se petrec într-un sat din judeţul Vrancea! Locuitorii spun că o arătare înspăimântătoare le face viaţa grea!
Actualitate / 11 Iun
Incredibil! O mamă susţine că fetiţa ei de nouă ani trăieşte un adevărat coşmar în fiecare zi, la şcoala 149 din Capitală, acolo unde învaţă. Femeia spune că fata ei a fost batjocorită de colegii ei, dar şi de învăţătoare. Directoarea şcolii susţine, însă, că nu s-a întâmplat aşa ceva.
Monden / 05 Noi
În urmă cu doi ani Şerban Huidu a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, fiind vinovat pentru moartea a trei persoane. Cititorii de pe blogul personal continuă să-i răsucească cuţitul în rană.
ultimele stiri
Antena 1
A fost nevoie de șapte ani de la o moarte șocantă, ca anumite secrete și trăiri ale Mădălinei Manole să iasă la iveală.
Divahair.ro
De multe ori, dragostea seamănă cu o ruletă: nu contează cât de bună, cât de frumoasă sau cât de inteligentă ești,...
Endiometroza este o afecţiune a uterului care permite dezvoltarea endometrului. Endometrul este mucoasa prezentă pe pereţii interni ai uterului....
BZI.ro
AntenaStars
Testul din imagine pare simplu la prima vedere și ai spune că e doar o problemă de matematică din clasele primare, însă nu e deloc așa.
Dacă nu ți s-au pierdut încă bagajele la aeroport, ai noroc!
Romaniatv.net
Faimosul actor Antonio Baderas a suferit un infarct în data de 26 ianuarie. Vedeta spune că a avut noroc şi a rămas fără urme....
Icoana Maicii Domnului nu trebuie să lipsească din nicio casă. Ea protejează și ocrotește, aduce iubire, împăcare și alină dureri....
Actorul Tomas Milian, cu orgini cubaneze, italieneşti şi americane, a murit la 84 de ani. Artistul care a fost promovat în filme Bernardo...
Happy Channel
Au ingropat serucrea razboiului si au revenit la sentimente mai bune.
Avem patru pisici ratacite in imagini. Le poti gasi?
GSP.RO
”Răpirea din Serai” este una dintre cele mai cunoscute reprezentări artistice în România și e prezentă, sub forma...
News.ro
Profit.ro