Cautare: 180 rezultate dupa tagul "test"
Actualitate / 24 Feb
Imaginea la care te uiți ilustrează cu siguranță un câine, dar ce altceva observi în afară de asta?
Actualitate / 12 Feb
Este un test simplu, dar care le dă mari bătăi de cap oamenilor! Dacă în primă fază ai crede că e un exercițiu ușor, trebuie să știi că "graba strică treaba".
Actualitate / 04 Feb
Testul din acest articol a fost inventat de un rabin din Berkshire, Anglia. Chestionarul cuprinde 20 de întrebări simple care îi ajută pe soții care se încumetă să facă testul să înțeleagă exact cât de puternică e legătura dintre ei. Acest chestionar e celebru și e folosit de multe ori și de terapeuții de cuplu.
Actualitate / 02 Feb
Dacă credeai că poți răspunde fără grijă la cele mai simple întrebări, află că există unele dintre ele care chiar te pot păcăli.
Monden / 30 Ian
Deea și Dinu Maxer au fost, astăzi, în platoul emisiunii ”Acces direct” și au fost testați în direct, despre cât de bine îşi cunosc copilul.
Actualitate / 23 Ian
Un nou test face ravagii pe internet. O fotografie cu câteva gâște pune pe toată lumea pe gânduri. Trebuie să găsești vulpea astfel încât gâștele să fie salvate.
Monden / 12 Ian
A sosit momentul adevărului! Fiul Luminiţei Anghel a acceptat provocarea agenţilor de la emisiunea "Agenţia VIP"! David Puşcaş a facut testul poligraf, iar răspunsurile lui au şocat o ţară întreagă.
Monden / 11 Ian
În acte, Alex Velea nu e tată, pentru că Antonia e încă măritată cu Vincenzo Castellano, iar cei doi fii ai săi poartă numele soţului cântăreţei. Artistul vrea ca acest lucru să se schimbe, aşa că a dat-o în judecată pe mama băieţilor săi. Antonia nu vrea ca Dominic şi Akim Castellano să fie supuşi testului ADN, aşa că va merge în faţa instanţei, unde va declara pe propria răspundere că tatăl biologic al fiiilor săi e Alex Velea, potrivit "Sar Matinal". Astfel ea va recunoaşte şi relaţia extraconjugală cu acesta.
Actualitate / 31 Dec
Dacă credeai că o unghie nu poate însemna nimic, află că te-ai înșelat.
Actualitate / 30 Dec
Uneori o simplă așezare într-o mână poate fi mai expresivă decât ai fi crezut.
Actualitate / 20 Dec
Tu alegi un omuleț din imagine care te reprezintă, noi îți spunem cine ești! Ce zici? Află ce personalitate ai în funcție de acest test psihologic.
Actualitate / 12 Dec
Uneori viața e mai complicată decât pare, sau, cum ar spune cei care răspund corect întrebărilor întortochiate, este chiar simplă.
Monden / 09 Dec
Vedeta a făcut testul de sarcină în direct la "Răi da` buni" pentru a arăta tuturor că este însarcinată. Testul de sarcină a arătat adevărul despre sarcina femeii.
Actualitate / 08 Dec
Uneori la prima vedere ai impresia că ce gândești este corect, însă dacă te uiți mai atent, observi cât de mare e greșeala pe care o comiți.
Monden / 05 Dec
În emisiunea "Răi da' Buni" a venit una dintre cele mai operate vedete de la noi din ţară, Raluca Podea. Aceasta a fost supusă la un test incendiar de către Mihai Morar, test care verifică eficacitatea implanturilor.
Actualitate / 01 Dec
Recent a fost realizat un studiu prin care zece femei au fost testate cu ajutorul unor ochelari speciali care arată exact unde se îndreaptă privirea acestora atunci când văd un bărbat dezbrăcat, conform dailymail.co.uk.
Actualitate / 30 Noi
Dacă îţi plac provocările, atunci această fotografie care a devenit virală și care îţi va pune mintea la contribuţie e perfectă pentru tine. Ei bine, undeva în această imagine e "ascunsă" o pisică tare drăguță, iar misiunea ta e de a o găsi cât mai repede posibil.
Actualitate / 24 Noi
Dacă crezi că ești un perfecționist adevărat, acest test e posibil să-ți pună capac!
Actualitate / 21 Noi
Felul în care ţii pumnul strâns spune foarte multe lucruri despre tine. Chiar dacă nu te-ai gândit până acum, fiecare lucru pe care îl faci, spune ceva despre personalitatea ta.
Actualitate / 21 Noi
Aceasta este o provocare pe care nu o poți refuza! Uită-te bine la cele trei forme de romb și spune care e cel care nu-și are locul în fotografie. Testul este trecut doar de 1,2% din cei ce-l fac, secretul lor fiind atenția sporită la detalii și gândirea limpede.
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
Happy Channel
Este supranumit "cel mai mare spectacol de pe Terra".
Artista a facut marturisiri incredibile.
GSP.RO
Polițiștii din localitatea spaniolă Igualda, aflată lângă Barcelona, se confruntă de câteva zile cu o situație bizară.Un...