Cautare: 188 rezultate dupa tagul "test"
Actualitate / 26 Mar
Testul din imagine pare simplu la prima vedere și ai spune că e doar o problemă de matematică din clasele primare, însă nu e deloc așa.
Actualitate / 24 Mar
Încă un test pune internauţii pe jar! La început pare ceva destul de simplu, ai crede că îţi ia doar câteva secunde să găseşti zarul care are şapte puncte, însă pe parcurs îţi dai seama cât de greu e!
Monden / 14 Mar
Mirela Boureanu Vaida a ales pentru ediţia de astăzi a quiz show-ului matrimonial o rochie albastră, care are o croială tare îndrăzneaţă. În faţă, foarte aproape de sâni, ţinuta prezentatoarei de la "2k1" are o mică împletitură şi, deşi, e asimetrică şi lungă până în pământ, are un crepeu în faţă. Desigur, există şi o notă de mister la rochia vedetei.
Actualitate / 10 Mar
Bietul prinț din imagine și-a pierdut prințesa. Tu ai puterea s-o găsești?
Actualitate / 10 Mar
Dacă ai trecut toate testele iluziilor optice de până acum, e foarte posibil ca acesta să-ți pună capac!
Actualitate / 07 Mar
Foarte mulţi oameni au avut bătăi de cap în momentul în care au văzut această imagine şi au fost întrebaţi ce este în neregulă. Ai crede că este un birou normal, dar cu siguranţă nu ai privit cu atenţie!
Actualitate / 25 Feb
Doctorul din imagine este mult mai încărcat decât te aștepți!
Actualitate / 24 Feb
Imaginea la care te uiți ilustrează cu siguranță un câine, dar ce altceva observi în afară de asta?
Actualitate / 12 Feb
Este un test simplu, dar care le dă mari bătăi de cap oamenilor! Dacă în primă fază ai crede că e un exercițiu ușor, trebuie să știi că "graba strică treaba".
Actualitate / 04 Feb
Testul din acest articol a fost inventat de un rabin din Berkshire, Anglia. Chestionarul cuprinde 20 de întrebări simple care îi ajută pe soții care se încumetă să facă testul să înțeleagă exact cât de puternică e legătura dintre ei. Acest chestionar e celebru și e folosit de multe ori și de terapeuții de cuplu.
Actualitate / 02 Feb
Dacă credeai că poți răspunde fără grijă la cele mai simple întrebări, află că există unele dintre ele care chiar te pot păcăli.
Monden / 30 Ian
Deea și Dinu Maxer au fost, astăzi, în platoul emisiunii ”Acces direct” și au fost testați în direct, despre cât de bine îşi cunosc copilul.
Actualitate / 23 Ian
Un nou test face ravagii pe internet. O fotografie cu câteva gâște pune pe toată lumea pe gânduri. Trebuie să găsești vulpea astfel încât gâștele să fie salvate.
Monden / 12 Ian
A sosit momentul adevărului! Fiul Luminiţei Anghel a acceptat provocarea agenţilor de la emisiunea "Agenţia VIP"! David Puşcaş a facut testul poligraf, iar răspunsurile lui au şocat o ţară întreagă.
Monden / 11 Ian
În acte, Alex Velea nu e tată, pentru că Antonia e încă măritată cu Vincenzo Castellano, iar cei doi fii ai săi poartă numele soţului cântăreţei. Artistul vrea ca acest lucru să se schimbe, aşa că a dat-o în judecată pe mama băieţilor săi. Antonia nu vrea ca Dominic şi Akim Castellano să fie supuşi testului ADN, aşa că va merge în faţa instanţei, unde va declara pe propria răspundere că tatăl biologic al fiiilor săi e Alex Velea, potrivit "Sar Matinal". Astfel ea va recunoaşte şi relaţia extraconjugală cu acesta.
Actualitate / 31 Dec
Dacă credeai că o unghie nu poate însemna nimic, află că te-ai înșelat.
Actualitate / 30 Dec
Uneori o simplă așezare într-o mână poate fi mai expresivă decât ai fi crezut.
Actualitate / 20 Dec
Tu alegi un omuleț din imagine care te reprezintă, noi îți spunem cine ești! Ce zici? Află ce personalitate ai în funcție de acest test psihologic.
Actualitate / 12 Dec
Uneori viața e mai complicată decât pare, sau, cum ar spune cei care răspund corect întrebărilor întortochiate, este chiar simplă.
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
A fost nevoie de șapte ani de la o moarte șocantă, ca anumite secrete și trăiri ale Mădălinei Manole să iasă la iveală.
Divahair.ro
De multe ori, dragostea seamănă cu o ruletă: nu contează cât de bună, cât de frumoasă sau cât de inteligentă ești,...
Endiometroza este o afecţiune a uterului care permite dezvoltarea endometrului. Endometrul este mucoasa prezentă pe pereţii interni ai uterului....
BZI.ro
AntenaStars
Testul din imagine pare simplu la prima vedere și ai spune că e doar o problemă de matematică din clasele primare, însă nu e deloc așa.
Dacă nu ți s-au pierdut încă bagajele la aeroport, ai noroc!
Romaniatv.net
Faimosul actor Antonio Baderas a suferit un infarct în data de 26 ianuarie. Vedeta spune că a avut noroc şi a rămas fără urme....
Icoana Maicii Domnului nu trebuie să lipsească din nicio casă. Ea protejează și ocrotește, aduce iubire, împăcare și alină dureri....
Actorul Tomas Milian, cu orgini cubaneze, italieneşti şi americane, a murit la 84 de ani. Artistul care a fost promovat în filme Bernardo...
Happy Channel
Au ingropat serucrea razboiului si au revenit la sentimente mai bune.
Avem patru pisici ratacite in imagini. Le poti gasi?
GSP.RO
”Răpirea din Serai” este una dintre cele mai cunoscute reprezentări artistice în România și e prezentă, sub forma...
News.ro
Profit.ro