Homepage » Horoscop » Horoscopul lunii mai 2015! Vezi ce te aşteaptă în luna lui Florar

Horoscopul lunii mai 2015! Vezi ce te aşteaptă în luna lui Florar

Publicat pe 01.05.2015 la 14:15 Actualizat pe 01.05.2015 la 14:38

Luna mai este luna lui Florar, una dintre cele mai prielnice perioade pentru dragoste şi pentru a forma noi relaţii, atât în plan profesional, cât şi sentimental.

Luna mai este luna lui Florar, una dintre cele mai prielnice perioade pentru dragoste şi pentru a forma noi relaţii, atât în plan profesional, cât şi sentimental.

Berbec

Prima saptamana a lunii mai iti va aduce multa comunicare in relatie: schimb de idei, conversatii sincere, negocieri, plimbari impreuna sau chiar excursii.
Incepand cu 8 mai 2015, Venus, guvernatorul din casa relatiilor a Berbecului, va pasi intr-o zona mai linistita si mai izolata. Vei fi orientat spre interesele cuplului, familiei, pe tot ce inseamna casa, in general.
Opozitia Venus-Pluton poate genera frustrari, gelozii sau incercari de manipulare emotionala. Cu toate acestea, vei fi in continuare un romantic. O relatie din trecut poate reveni in prezent.

Taur

Marte, cel care guverneaza casa relatiilor, va ramane in zodia ta pana pe 12 mai, ceea ce inseamna o importanta deosebita adusa relatiei de cuplu, cu situatii si evenimente semnificative.
Pe de alta parte, Marte va stimula dorinta si pasiunea ce te pot face autoritar. Mai mult tact ar fi binevenit. Dupa data de 12 mai, Marte va trece in zodia Gemenilor. Se va crea opozitia cu Saturn ceea ce va prefigura suspiciuni, temeri, dificultati precum si situatii confuze, dezamagiri, instabilitate.
In aceasta perioada, Taurii vor fi mai preocupati de bunuri materiale decat de romantism si dragoste.

Gemeni


Pana la 8 mai 2015, te vei bucura de prezenta lui Venus in semnul tau zodiacal, care va aduce sex-appeal, senzualitate si oportunitati sentimentale. Daca ai deja o relatie stabila, poti conta pe armonie si intelegere.
Dupa 8 mai, Venus se muta in Rac. Din acest moment, situatiile de cuplu vor deveni mai tumultoase, emotiile mai fierbinti si dorintele mai urgente.

Rac

Venus, planeta iubirii, va intra Rac pe 8 mai 2015 si va ramane pana la 5 iunie. Prezenta lui Venus iti va spori puterea de seductie, senzualitate si entuziasmul romantic. Vei avea nevoie de dragoste si vei fi in cautarea sufletului pereche, pe care il poti gasi.

Daca ai deja o relatie, luna mai ramane sub semnul armoniei si intelegerii.

Cu toate acestea, din nefericire, in ciuda bunelor tale intentii, in anumite momente situatia poate deveni tensionata sau confuza si nu este exclus sa apara neintelegeri. Acest lucru se datoreaza tranzitului planetei Saturn, stapanul casei relatiilor din Rac.

Tot ce trebuie sa faci este sa treci peste necazurile mici (sau mari) cu mult tact.

Leu

Cu Jupiter, stapanul casei iubirii, situat exact in Leu, vei simti nevoia de afectiune, iar emotiile vor fi exprimate cu entuziasm si pasiune. Si pentru ca Jupiter este generos, nu veti duce lipsa de oferte sentimentale. Portile lui Jupiter, deschise anul trecut, vor ramane deschise pana in august 2015. Dar luna mai 2015 nu va fi o luna foarte fericita.
Asteapta-te la defecte de comunicare, dezacord si chiar conflicte. Alegerile gresite, sperantele goale si deziluziile nu sunt excluse.

Fecioara

Dragostea va arata bine in luna mai. In prima saptamana a lunii vei avea parte de un confort sentimental si control asupra situatiei.
Dupa 8 mai 2015, Venus isi va schimba locatia, aspect care poate aduce Fecioarelor romantism, sensibilitate emotionala sau poate chiar noi sperante.

In general vei tinde catre o relatie stabila si echilibrata. Veti dori pace si siguranta, insotite de sensibilitate, desigur. Nu vei dori aventuri sau pasiuni salbatice.

Daca apare vreo neplacere, aceasta s-ar putea raporta la sexualitate.

Balanta

Situat intr-o pozitie dominanta, Venus va evidentia relatiile importante ale Balantei.
Pozitia lui Venus poate indica, de asemenea, o intersectie intre interesele sentimentale si cele de cariera.
Pozitia planetei Marte ii poate provoca griji Balantei in prima decada a lunii mai, dar ii va oferi posibilitatea de a intelege unele subtilitati ale relatiei sau ale psihologiei partenerului de viata.

In ultimele doua decade ale lunii te vei putea distanta de partener din cauza culturii, spiritualitatii sau a distantei geografice.

Scorpion

Soarele va lumina casa relatiilor din Scorpion, iar viata de cuplu va fi in centrul atentiei. Ar putea fi, de asemenea, o perioada activa pentru partenerul tau, luand initiativa si demonstrandu-si calitatile.

Acum este momentul potrivit sa faci un pas catre persoana care te place sau sa iti unesti puterile cu persoana iubita pentru a ajunge la un obiectiv comun.
Afinitatile culturale si spirituale sunt factori importanti in alegerile sentimentale ale Scorpionului, deoarece acestea pot crea poduri de legatura si pot deschide portile altor orizonturi.

Sagetator

Perioada urmatoare va fi tulbure in relatia Sagetatorului. Mercur va finaliza ciclul sau de miscare retrograda in casa de cuplu a Sagetatorului, aducand probleme de comunicare, duplicitate, indecizie, situatii instabile sau complicate. Este posibil ca problemele mai delicate sa fie aduse in discutie din nou, pentru analizare si clarificare.

La mijlocul lunii, cu Marte in casa de cuplu a Sagetatorului, vei fi plin de dorinta, pasionat, dar pripit, imprudent si agresiv. Probabilitatea de certuri si neintelegeri va fi mare.

Capricorn

Cu Venus in casa relatiilor si cu Soarele in casa erotismului, Capricornul se numara printre cele mai fericite semne zodiacale. Venus este planeta iubirii, senzualitatii si intelegerii, iar Soarele va straluci si va evidentia toate acestea. Vei avea parte de magnetism, forta sexuala si pasiune. Este o perioada favorabila sa incepi o noua relatie sau sa o relansezi pe cea existenta.
Ai capacitatea irezistibila de a seduce si, foarte important, configuratia astrala iti va da curaj si te va elibera de complexe si inhibitii.

Varsator

Cu Jupiter in casa relatiilor, intervalul august 2014 – august 2015 este deschis pentru toate posibilitatile la nivel sentimental. Deoarece Jupiter aduce noroc, o oportunitate ar putea avea loc oricand.

In luna mai 2015, insa, lucrurile vor lua o intorsatura interesanta, chiar nebuna la un moment dat. In prima saptamana din mai 2015 vei fi senzual si jucaus, cu Venus in casa iubirii. Fii atent la jocul lui Mercur: lucrurile ar putea fi cu totul altfel decat par.

Cel mai important eveniment astrologic al lunii pentru Varsator este sosirea lui Marte in casa dragostei, pe 12 mai 2015. Asteapta-te la un libidou crescut, pofta de aventura, pasiune, dragoste nebuna si gesturi romantice.

Pesti

In data de 8 mai, Venus va intra in casa iubirii, semn de mare romantism si senzualitate, de celebrare a placerilor si a oportunitatilor sentimentale.

Mercur, stapanul casei iubirii din Pesti va fi in ciclul sau de miscare retrograda si pentru ca incepand cu 12 mai va fi in vecinatatea lui Marte, combinatia Mercur-Marte poate genera confuzie.

Graba, lipsa de reflectie, responsabilitatile casnice, problemele legate de chirie, parintii sau alti membri ai familiei, toate pot sta la originea unor situatii dificile sau confuze, marcat de decizii gresite, intarzieri, reactii atipice. O iubire mai veche, din trecut, ar putea reaparea in actualitate.

Sursa: estrolog.ro

În articolul
Horoscopul lunii mai 2015! Vezi ce te aşteaptă în luna lui Florar
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Câți ani de închisoare ar putea face medicul stomatolog care ar fi abuzat-o pe Lolrelai. Vedeta ar fi mulțumită / VIDEO
Emisiuni TV • la 23:21
Xtra Night Show. Câți ani de închisoare ar putea face medicul stomatolog care ar fi abuzat-o pe Lolrelai. Vedeta ar fi mulțumită / VIDEO
  • Câți ani de închisoare riscă medicul stomatolog care ar fi abuzat-o pe Lolrelai
  • Declarațiile vedetei
Mireasa – Capriciile Iubirii. O nouă ceartă pe mâncare în casă! Doamna Floarea și doamna Iuliana sunt în plin scandal: „Problema ei...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 23:11
Mireasa – Capriciile Iubirii. O nouă ceartă pe mâncare în casă! Doamna Floarea și doamna Iuliana sunt în plin scandal: „Problema ei...” / VIDEO
  • Ceartă pe mâncare în casa Mireasa
  • De ce sunt în scandal doamna Floarea și doamna Iuliana
Xtra Night Show. Florin Salam a scăpat de controlul judiciar! Vești bune pentru manelist / VIDEO
Emisiuni TV • la 22:45
Xtra Night Show. Florin Salam a scăpat de controlul judiciar! Vești bune pentru manelist / VIDEO
  • Florin Salam a scăpat de controlul judiciar
  • Vești bune
Horoscop miercuri, 22 mai 2024: Taurii vor avea parte de aspecte bune în zona financiară
Horoscop zilnic • la 22:44
Horoscop miercuri, 22 mai 2024: Taurii vor avea parte de aspecte bune în zona financiară
  • Horoscopul zilei de miercuri, 22 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de miercuri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
„Nu este un tată bun! Ne-a abandonat pe amândoua!”. Deși au spus că au divorțat amiabil, Denisa Drăgan scoate „artileria grea” împotriva lui Remus Iosub
Showbiz intern • la 22:31
„Nu este un tată bun! Ne-a abandonat pe amândoua!”. Deși au spus că au divorțat amiabil, Denisa Drăgan scoate „artileria grea” împotriva lui Remus Iosub
  • Cu toate că au spus că au divorțat amiabil, Denisa Drăgan scoate „artileria grea” împotriva lui Ramore
  • Ce acuzații grave îi aduce fosta soție
Ceaiurile pe care poți să le bei dacă ești însărcinată. Au numeroase beneficii pentru sănătate
Beauty & Lifestyle • la 22:03
Ceaiurile pe care poți să le bei dacă ești însărcinată. Au numeroase beneficii pentru sănătate
  • Ceaiuri pe care poți să le bei în sarcină
  • Sfaturi pentru femeile însărcinate
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Bătaie în Parlament. Dan Vîlceanu, acuzat că l-a lovit cu genunchiul în nas pe Florin Roman. VIDEO
recomandare pe observatornews.ro
Bătaie în Parlament. Dan Vîlceanu, acuzat că l-a lovit cu genunchiul în nas pe Florin Roman. VIDEO
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
recomandare pe as.ro
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
Irinel Columbeanu scapă de datorii. Vestea anului înshowbiz, ar putea pleca din azil
Romania TV
Irinel Columbeanu scapă de datorii. Vestea anului înshowbiz, ar putea pleca din azil
Anunţul surpriză al lui Reghecampf după show-ul făcut de Prodanca la gala lui Gavril
Romania TV
Anunţul surpriză al lui Reghecampf după show-ul făcut de Prodanca la gala lui Gavril
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie. Daniel Baciu, anunț pentru cei peste un milion de români
recomandare pe antena3.ro
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie. Daniel Baciu, anunț pentru cei peste un milion de români
Horoscop 22 mai 2024. Taurii dau lovitura, Leii au parte de reuşite excepţionale
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 22 mai 2024. Taurii dau lovitura, Leii au parte de reuşite excepţionale
Crezi că ești bolnav de inimă, dar cauza ar putea fi cu totul alta! Medic: ”O mulțime de pacienți care iau tratament, deși sunt sănătoși!”
recomandare pe antena3.ro
Crezi că ești bolnav de inimă, dar cauza ar putea fi cu totul alta! Medic: ”O mulțime de pacienți care iau tratament, deși sunt sănătoși!”
Problemele genetice cu care Oana Roman se confruntă. Ce nu face niciodată fiica lui Petre Roman acasă
recomandare pe playtech.ro
Problemele genetice cu care Oana Roman se confruntă. Ce nu face niciodată fiica lui Petre Roman acasă
Suma uriașă pe care o câștigă Andreea Bostănică din TikTok în șapte zile: 'Dați hate în comentarii'!
recomandare pe playtech.ro
Suma uriașă pe care o câștigă Andreea Bostănică din TikTok în șapte zile: 'Dați hate în comentarii'!
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
recomandare pe ProSport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
Guvernul oferă mai puțini bani acestor pensionari!
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul oferă mai puțini bani acestor pensionari!
Planifici concediul? Iată cum va fi vremea în luna iunie
recomandare pe dailybusiness.ro
Planifici concediul? Iată cum va fi vremea în luna iunie
4 zodii citesc gândurile. Pe acești oameni nu îi poți minți
recomandare pe Jurnalul.ro
4 zodii citesc gândurile. Pe acești oameni nu îi poți minți
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai
recomandare pe a1.ro
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai
Close