Un preparat delicios şi ușor de pregătit. Spaghetele Carbonara, o reţetă plină de savoare ce se prepară în mai puţin de 30 de minute.
- Încearcă şi: Supă cremă de broccoli şi conopidă
INGREDIENTE:
- 500 de grame de spaghete;
- 1/2 ceapă albă, tocată mărunt;
- 500 de grame de bacon, tăiat în cubuleţe;
- Cici ouă;
- 1/4 cană de lapte;
- 1/4 cană de parmezan;
- O linguriţă de piper măcinat;
- O lingură de ulei de măsline;
- 1/2 linguriţă de sare;
- Încearcă şi: Creveți cu verdețuri și varză de Bruxelles
- Încearcă şi: Piept de pui cu spanac şi lămâie
Mod de preparare:
Într-o oală mare cu apă şi două linguriţe de sare, se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. După ce acestea sunt gata, se clătesc sub un jet de apă rece, se transferă într-un bol mare şi se lasă deoparte.
- Încearcă şi: File de somon cu salsa de ananas
Între timp, se încălzeşte uleiul de măsline, într-o tigaie, la foc mediu. Se adaugă baconul şi se găteşte timp de aproximativ cinci minute. După ce acesta s-a rumenit, se adaugă ceapa şi se găteşte timp de 3-4 minute.
- Încearcă şi: Cheesecake cu ciocolată și migdale
Într-un castron, se combină ouăle, laptele, parmezanul şi piperul şi se lasă deoparte. Se adaugă pastele peste baconul din tigaie, apoi se adaugă amestecul de lapte şi ouă, se amestecă până ce toate ingredientele se combină perfect şi se mai ţine pe foc aproximativ două minute. La final, se asezonează cu parmezan şi pătrunjel tocat mărunt. Se servesc imediat.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.