81 dintre tinerii răniţi în incendiul din clubul Colectiv, identificaţi până în acest moment! Familiile disperate au apelat la liniile speciale

Peste 1.000 de apeluri au fost înregistrate până în prezent pe cele şapte linii telefonice (021.206.92.91) puse la dispoziţia familiilor victimelor incendiului de la clubul Colectiv, cu ajutorul acestora fiind identificaţi 81 dintre răniţi, informează Ministerul Afacerilor Interne (MAI), citat de Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor MAI, de vineri noaptea şi până acum, la cele şapte linii telefonice deschise în mod special de minister pentru familiile victimelor incendiului de la clubul Colectiv, au fost înregistrate 1.071 de apeluri. În urma convorbirilor cu familiile şi aparţinătorii, 81 de persoane rănite în incendiu au fost identificate până la acest moment.

Informaţii de ultimă oră despre victimele aflate la Terapie Intensivă! Declaraţii oficiale de la Spitalul de Arşi

Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 27 de persoane decedate şi alte 146 de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitală. Vineri seară, clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Printre cele 27 de persoane decedate se află şi doi dintre membrii trupei, şi anume chitaristul Vlad Ţelea şi chitaristul Mihai Alexandru.

Al doilea deces! Un alt membru al trupei Goodbye to Gravity a murit

INML a afişat, la intrarea în institut, lista cu cele 23 de persoane decedate care au fost identificate, listă pe care o prezentăm integral: Ruşitaru Alexandru, Hamed Ştefan, Ioniţă Cătălina, Simion Alexandru, Epure Anda Ioana, Vulcu Maria, Florea Valentina, Opriţă Carmen Irina, Matei Gabriel, Palada Radu, Nelu Tilie, Ţelea Vlad, Enache Diana, Baldovin Nicoleta, Tripa Ioan, Georgescu Paul Alexandru, Rugină Adrian, Ignat Constantin, Laurenţiu Varlam, Alexandru Mihai, Ion Maria, Fieraru Valentin şi Vieru Mihaela.

Citeşte şi

Mărturii de pe patul de spital ale unei supravieţuitoare din incendiul ce a avut loc în clubul Colectiv: "Am crezut că nu mai ies de acolo, simţeam flăcările pe spate şi în păr"

Unul dintre pompierii aflați în misiune la „clubul groazei”: „Nu am găsit nicio fereastră pentru degajarea fumului. Nu se putea intra fără aparate de inspirat”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro