A clacat! Ana de la "Mireasă pentru fiul meu" a vrut să sară gardul! Unii spun că gelozia e de vină, concurenta are altă explicaţie

+2 click pentru
galerie

Pe măsură ce timpul trece, sentimentele se intensifică în casa "Mireasă pentru fiul meu". Fie că vorbim despre iubire sau gelozie, concurenţii sunt dispuşi la gesturi mari.

Ana de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost la un pas de un gest extrem, acela de a sări gardul, dar norocul a făcut că ceilalţi concurenţi au venit la timp şi au împiedicat-o pe concurentă să îşi ducă la bun sfârşit planul.

Conform suselor lor, Ana a fost geloasă pe Cristina că îşi petrecea prea mult timp în compania lui Ştefan. "Îţi faci gânduri degeaba. Sunt neînţelegeri între voi, dar o să treceţi peste. Voi doi sunteţi fericiţi tot timpul împreună", au încercat să o consoleze ceilalţi concurenţi pe brunetă.

Concurenta a negat că acela ar fi fost motivul pentru care dorea să sară gardul şi spune că dorul de familie a făcut-o să reacţioneze aşa. "Mi-era foarte dor de părinţii mei, mi-au dat un semn, acum mă susţin. Nu sunt geloasă", a declarat Ana, în cadrul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Poză de colecţie! Gigi Becali, împreună cu Cristian şi Elly de la "Mireasă pentru fiul meu"

Reîntâlnire în forţă! Concurenţii de la "Mireasă pentru fiul meu" 3, petrecere în afara casei

E.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro