A fost emis primul raport al prăbuşirii zborului MH17! Teoria experţilor este una şocantă

Zborul MH17 s-a prăbuşit vara aceasta în estul Ucrainiei şi a lăsat în urma sa aproximativ 300 de victime şi numeroase familii îndurerate. Două luni mai târziu, de la data la care a fost doborât avionul, experţii au eliberat un raport.

Potrivit raportului oferit de experţii olandezi, Boeingul companiei Malaysia Airlines, care asigura cursa MH17 pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur, s-a dezmembrat în aer, după ce a fost lovit de "numeroase obiecte" care "au străpuns avionul cu mare viteză", informează Mediafax.

Documentul atestă faptul că în cazul zborului MH17, nu există dovezi în ceea ce priveşte posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Dovezile care au stat la baza argumentelor specialiştilor au fost întărite de informaţiile primite de la controlorii de trafic aerian, imaginile din satelit, dar şi fotografi de la locul prăbuşirii.

Experţii olandezi au mai precizat că "avionul dezmebrat în aer probabil ca urmare a daunelor structurale cauzate de un număr mare de obiecte cu mare viteză care au străpuns aeronava din exterior".

Cursa MH17 al companiei Malaysian Airlines s-a prăbuşit în regiunea Doneţk, din estul Ucrainiei, la data de 17 iulie 2014. Cele 298 de persoane care se aflau la bordul navei au murit pe loc.

Principalii suspecţi pentru această targedie au fost separatiştii pro-ruşi, care ar fi lansat rachete pentru a doborî cursa MH17.

A.M.

Foto:captura Youtube

Citeşte şi:

Imagini cutremurătoare, la scurt timp după prăbuşirea navei MH17! Localnicilor le-a "plouat" cu pasageri morţi în case!

Fatidicul număr 17! Coincidenţa bizară care a marcat tragedia din Ucraina


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro