Fatidicul număr 17! Coincidenţa bizară care a marcat tragedia din Ucraina

O coincidenţă stranie a marcat soarta avionului prăbuşit la graniţa dintre Ucraina şi Rusia. Se pare că cifra 17 a marcat soarta aeronavei la bordul căreia se aflau 295 de persoane în momentul în care a fost dispărut.

Avionul Malaysia Airlines doborât în Ucraina a zburat prima dată pe 17 iulie 1997, iar ultima dată pe 17 iulie 2014, adică după 17 ani. Şi avea indicativ de zbor MH17, potrivit Newsair.ro.

Mai mult decât atât, aeronava a dispărut de pe radare în jurul orei 17:00.

Un alt un amănunt incredibil care a şocat lumea întreagă este faptul că, înainte de decolare, un olandez a pus pe Facebook o fotografie cu avionul şi cu textul - "Dacă dispare, aşa arată". Cu referire, bineînţeles, la cazul avionului malaezian dispărut în Marea Chinei.

Un avion de pasageri Boeing 777 ce aparţinea liniilor aeriene malaeziene s-a prăbuşit, joi seara, la graniţa dintre Ucraina şi Rusia, în apropiere de Doneţk, oraşul în care au loc lupte între armata ucraineană şi rebeli.

Catastrofa ar fi avut loc în jurul orelor 16:00, iar aparatul efectua un zbor de la Amsterdam spre Kuala Lumpur. La bordul aeronavei se aflau 298 de persoane, dintre care 283 de pasageri şi 15 membri ai echipajului.

Citeşte şi:

Mesaj halucinant! Este incredibil ce a publicat pe Facebook unul dintre pasagerii avionul prăbuşit, înainte să moară

FOTO 18+ PRIMELE IMAGINI de la locul TRAGEDIEI AVIATICE din Ucraina! Cum au fost găsiţi pasagerii

Joe Biden, despre aeronava prăbuşită în estul Ucrainei: "Avionul a fost doborât! NU a fost un accident"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro