Imagini cutremurătoare, la scurt timp după prăbuşirea navei MH17! Localnicilor le-a "plouat" cu pasageri morţi în case!

"Zborul morţii" al Malaysian Airlines, care transporta un grup de 298 de oameni a fost doborât de către separatiştii pro-ruşi. Înainte ca vestea tragică să cutremure o lume întreagă, primii care au aflat despre groaznicul accident au fost localnicii din Grabovo, regiunea ucraineană Doneţk.

Cu puţin timp înainte ca aeronava MH17 să fie doborâtă, localnicii dintr-un sat liniştit din estul Ucrainiei au văzut moartea, prin ochii pasagerilor navei. Potrivit declaraţiilor oferite pentru publicaţia Vice, locuitorii din Grabovo au fost surprinşi dintr-odată de momentul exploziei şi nu au avut timp să conştientizeze ceea ce urma să se întâmple.

"Totul a început cu sunetul de motor al avionului. Apoi s-a auzit o explozie. În clipa următoare, diferite obiecte au început să cadă peste casele noastre. Aripile şi mare parte din avion au explodat şi se vedeau căzând din cer", a descris un localnic momentul de început al tragediei aviatice.

La faţa locului, în schimb, imaginile fac cât o mie de cuvinte. Se pot observa zeci de cadavre prăbuşite la sol, printre dărâmăturile de avion sau chiar în gradinile gospodăriilor. 

"Am auzit un zgomot puternic, iar apoi, un pasager a căzut prin acoperişul casei mele şi a aterizat direct în bucătărie. Cadavrul unei femei goale încă se mai află la mine în casă pentru că mi s-a spus să aştept experţii să vină să-l ridice. Când am deschis uşa, am văzut oameni cum cădeau din cer. Era o ploaie de morţi", a declarat o bătrână, şocată de cele întâmplate, pentru Reuters.

"De ce a trebuit să se întâmple asta? Am văzut zeci de cadavre cum veneau înspre casa mea, din ceruri! Am crezut că sunt bombe şi că cineva ne atacă şi vor exploda în curând! Am ajuns să fim sub asediu chiar sub acoperişul casei noastre. Ne ucid copiii!", a mai spus un alt localnic revoltat.

Mare parte din trupurile pasagerilor au fost găsite goale, fără urmă de îmbrăcăminte pe ei. Unele cadavre încă erau ataşate de scaunele din avion, iar autorităţile locale au început să caute în casele şi grădinile oamenilor, autostradă şi lanuri de porumb, fiecare rămăşiţă desprinsă din avionul groazei. 

A.M.

Citeşte şi:

Fatidicul număr 17! Coincidenţa bizară care a marcat tragedia din Ucraina

Mărturisirea emoţionantă a surorii românului ucis în cursa MH17! Alexandra Anghel: "Andrei voia să vindece oameni şi să schimbe lumea"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro