Adevărul crunt despre moartea celor şase tineri care s-au stins, astăzi, în doar câteva ore! Medicii cred că acesta este doar începutul!

Şase morţi în câteva ore - este bilanţul macabru al carnagiului din "Clubul Morţii", care ridică numărul deceselor la 38! Iar specialiştii cred că acesta este doar începutul...
Specialiştii în arsuri susţin că abia acum, după o săptămână de la teribilul eveniment produs în Cubul Colectiv din Capitală, începe perioada critică pentru victimele arse aflate în spital. Potrivit medicilor de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Gr.T. Popa" Iaşi, în primele trei zile după ce au suferit arsuri grave, pacienţii pot fi menţinuţi pe linia de plutire, prin normalizarea parametrilor respiratorii, cardiocirculatorii şi renali. Adică pot fi ţinuţi în viaţă cu ajutorul aparatelor. Însă, în cele mai multe cazuri, complicaţiile grave, care pot produce decesul pacientului cu arsuri, apar între zilele 4-21 de după combustie. "În această perioadă, în zilele 5-7, apar infecţiile, febra, iar de obicei, în a cincea zi, apare şocul septic. De asemenea, apar complicaţiile renale, infecţiile pulmonare, hepatice şi digestive, respectiv ulcer de stress Curling, chiar în formă hemoragică. Totodată, apare criza poliurică (pacientul pierde extrem de rapid lichidele prin urină şi se dezhidratează)", explică specialiştii. Altfel spus, organele cedează unul câte unul, organismul intră în colaps, iar şansele de supravieţuire devin minime...
Reamintim că astăzi au decedat alţi şase oameni care se aflau în stare gravă, în spitale. 
UPDATE 12:00  Încă două persoane au murit, bilantul victimelor care au încetat din viaţă ajungând la 38. Cei doi au murit când au aterizat în Olanda. Conform primelor informaţii, este vorba despre un bărbat român şi o femeie din Italia, potrivit Antena 3. Unul a decedat în salvare, în drum spre spital, iar celălalt a decedat când a ajuns la spital.
UPDATE 11:55 Încă o persoană a murit, sâmbătă dimineaţa, la Spitalul Floreasca. Pe cel care a decedat sâmbătă, la Floreasca, îl cheamă Adrian Popa. 
UPDATE 11:00 A treia persoană era internată la Spitalul Universitar. Bărbatul se numeşte Ionuţ Maior. "Victima este un bărbat în vârstă 30 de ani. Acesta era internat alături de soţia sa la Spitalul Universitar. Acesta a făcut stop cardiorespirator. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Deşi avea arsuri pe o suprafaţă mare a corpului, nu aceasta a fost cauza morţii, ci faptul că organele sale au fost grav afectat de fumul toxic inhalat", a declarat reporterul RTV.Lista morţilor nu s-a încheiat şi oficialii ne anunţă că încă avem probleme cu răniţii! O persoană dintre victimele incendiului din Colectiv au încetat din viaţă în această dimineaţă.
Una dintre victime este Ionuţ Popescu, un tânăr internat la Spitalul de Arşi, a pierdut lupta. Potrivit RTV, el murit în timpul unei intervenţii chirurgicale.
Cealaltă persoană care a murit sâmbătă dimineaţa este Daniel Ciobanu, cameramanul pe care Gigi Becali l-a ajutat cu 70.000 de euro.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro