Mărturia CUTREMURĂTOARE a unui preot, în legătură cu tragicul eveniment din Clubul Colectiv! "Biserica este vinovată!"

La câteva ore de la incendiul devastator din clubul Colectiv în care 31 de îngeri şi-au pierdut viaţa, numeroase ipoteze şocante au ieşit la iveală. Vina a fost aruncată pe autorităţi, pe organizatori sau patronii clubului, însă un preot lansează o acuzaţie incredibilă, susţinând că Biserica ar fi principalul vinovat.

Contactat de reporterii SPYNEWS.ro, preotul Marian Pintică şi-a manifestat revolta în legătură cu evenimentul care a îndoliat o ţară întreagă. 31 de oameni şi-au găsit sfârşitul pe ringul de dans, iar alţii sunt în stare gravă, pe paturile spitalelor din Capitală. Preotul a mărturisit că vinovatul moral al tragicului eveniment ar fi chiar Biserica. "Nu putem să-L învinuim pe Dumnezeu, nici pe Satana pentru cele petrecute în acel club. Nici măcar pe acei tineri care ascultau un gen de muzică. Muzica rock nu reprezintă un păcat, iar cei care ascultă acest gen muzical sunt tot copiii lui Dumnezeu, ca noi toţi ceilalţi. Eu am cunoscut la viaţa mea rockeri şi pot spune că oamenii în sutană sunt mai răi ca ei. Biserica este vinovată, pentru că nu se îndreaptă mai mult spre tineri, religia aceasta haotică. Generaţiile din ziua de azi sunt diferite, nu le putem învăţa ceea ce îi învăţam pe enoriaşi în urmă cu 2.000 de ani. Lucrurile se schimbă mereu", a mărturisit preotul Marian Pintică, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

"Mă aştept la o altă tragedie oricând"

Şirul declaraţiilor şocante continuă, Pintică susţinând că o astfel de tragedie poate avea loc oricând. "Din cauza încărcăturii noastre emoţionale în viitorul apropiat ne putem aştepta la o altă nenorocire. Totul în viaţă este ciclic, evenimentele se repetă periodic, iar mentalul colectiv poate atrage răul sau binele. Astfel se explică şi celelalte incendii care au avut loc în România, la scurt timp de la incendiul din acel club. Oamenii se tem să nu mai aibă loc  o altă tragedie, însă cu gândirea negativă nu fac altceva decât să o atragă mai tare", a adăugat preotul.

A prezis sfârşitul lumii

Preotul Marian Pintică a intrat în atenția presei după ce a povestit pentru SPYNEWS că o planetă, numită Nibiru, va trece pe lângă planeta Pământ, iar acest aspect ne va afecta pe toţi. "Este o nouă etapă, Pământul a fost mai aproape de soare şi vibraţiile acestea au schimbat mentalitatea. În luna decembrie s-a deschis un portal. Primul semn este faptul că nu a fost soare aproape o lună. Toate aceste cutremure din ultimul timp sunt doar niște semne care ne avertizează că ceva rău ni se pregăteşte", a povestit preotul, la momentul respectiv.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro