Sute de persoane aprind lumânări la biserica unde este depus trupul olimpicei din Galaţi! Verişorul ei este distrus: "A fost bătaie pentru supravieţuire!"

+2 click pentru
galerie

Sute de gălăţeni au aprins lumânări la Biserica Vovidenia, unde a fost depus trupul neînsufleţit al tinerei moarte în incendiul din clubul bucureştean Colectiv. Despre Valentina Florea rudele spun că era o persoană inteligentă, olimpică la mai multe discipline şi scria poezii, potrivit mediafax.ro.

Oamenii din Galaţi au aşteptat cu lumânări în mâini la Biserica Vovidenia sosirea cortegiului funerar cu trupul neînsufleţit al Valentinei Florea. Tânăra a murit în incendiul din clubul bucureştean Colectiv.

"Au fost în jur de o mie de persoane care au trecut pe aici, au aprins lumânări, au depus flori, ne-au spus condoleanţe, ce a crezut fiecare de cuviinţă, apreciem solidaritatea", a declarat vărul tinerei, Alexandru Nechifor.

Valentina Florea era absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din Bucureşti şi lucra ca PR publicitate şi marketing la o firmă din Capitală.

"A fost o persoană extrem de inteligentă, nu multă lume ştie că a fost de multe ori olimpică la mai multe discipline, a scris cărţi, a scris poezii, lucra în publicitate, era apreciată de lumea din jur, drept dovadă, toată lumea care e solidară acum cu noi. Părinţii sunt rupţi de realitate, vă daţi seama, iau medicamente. Este foarte greu", a mai spus Alexandru Nechifor.

"A fost în acea seară acolo, a fost cu un grup de prieteni, şi în momentul în care s-a produs incendiul ea era plecată la toaletă şi a prins-o acolo; restul au reuşit să iasă, ea nu a mai reuşit. A murit intoxicată cu monoxid de carbon. Ea avea o constituţie mai firavă, a fost bătaie pentru supravieţuire, din ce am înţeles, nu era nicio regulă de bun simţ. Din grupul restrâns de prieteni cu care era acolo numai ea a murit”, a mai declarat Alexandru Nechifor.

Valentina Florea va fi înmormântată marţi, la ora 13.00, la Cimitirul Sf. Lazăr din Galaţi, unde Primăria i-a asigurat locul de veci.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

A.B.

Foto: a1.ro

Citeşte şi::

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro