Apelul disperat al familiilor victimelor din clubul „Colectiv”. Unii vor să profite de tragedie!

Cătălina și Mihai foto: Facebook

 Mihai Alexandru și Cătălina Ioniță sunt două dintre victimele tragediei din clubul „Colectiv”. Cei doi iubiți au pierit alături de alte 28 de persoane.

Familiile chitaristului din trupa „Goodbye to Gravity” și a iubitei acesteia fac un apel la decență și la discreție, mai ales că locul de priveghi a devenit un adevărat loc de pelerinaj pentru toți cei care vor să le aprindă o lumânare.
Liderul formației Vița de Vie, printre eroii de la „Colectiv”: „Adi Despot căra un tânăr ars și urla la mine să las camera și să car oameni”
Familiile le cer reprezentanţilor instituţiilor publice, mass-media, societăţii civile şi persoanelor particulare să respecte dreptul la intimitate al familiilor îndoliate. Cele două familii cer presei să se abţină de la a filma, transmite, prelua şi afişa imagini de la priveghi şi de la ceremoniile funerare, se arată într-un comunicat remis Mediafax.
Wilmark, la un pas de tragedie în Clubul Colectiv: "Erau carbonizaţi, nu ştiai de unde să îi apuci!"
Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 30 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

V.M
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro