Adi Despot, primul interviu după tragedia din Colectiv: "Toată lumea mea s-a schimbat. Am nevoie de familie şi de prieteni!"

Printre sutele de tineri care voiau să sărbătorească noaptea de Halloween, în club Colectiv s-a aflat și Adi Despot de la Vița de Vie, care a fost prezent acolo, chiar în timpul incendiului, şi a salvat vieţi.

Adi Despot a fost audiat de procurorii de la Parchetul General, deoarece este un martor cheie în cadrul dosarului incendiului din Clubul Colectiv.

Adi Despot, martor cheie în dosarul incendiului din Colectiv! "Cineva încerca să spargă peretele şi să creeze o ieşire"

"Tot ce vedem în jur în mass media e un fake. Majoritatea oamenilor implicaţi nu erau pregătiţi să salveze vieţi. Este important s[ ;tim pa;ii prin care putem preveni o tragedie. Avem nevoie de oamenii ]n jurul nostru pentru a avea succes, de un succes colectiv. Sunt doarte afectat de tragedie. Toată lumea mea s-a schimbat, am nevoie de familie şi de prieteni, am nevoie de oameni care ematizează cu mine", a declarat Adi Despot pentru România TV.

În urma incendiului din Clubul Colectiv au murit 32 de persoane şi alte aproximativ 200 au fost rănite, dintre care peste 130 sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti.

A.B.

Foto: arhiva

Citeşte şi:

VIDEO / Patronii clubului Colectiv, aduși din nou la audieri! Imagini EXCLUSIVE

Conspirațiile din spatele incendiului de la „Colectiv”. Ideile care au devenit virale

Ministrul Sănătăţii, noi detalii despre starea răniţilor în incendiu de la Colectiv

VIDEO / Imagini emoţionante de la locul tragediei! Preoţii îngenunchează pentru victimele din „Clubul Morţii”

VIDEO / Reacția nervoasă a Patriarhului Daniel, la înmormântarea femeii cu 5 copii: „Să vină lumea la biserică, nu la club”!

FOTO / ISU Bucureşti a făcut publice în premieră fotografii de la intervenţia din club Colectiv! Pompieri în lacrimi, oameni care îşi dau ultima suflare şi multă durere! Imagini şocante

Adriana Bahmuţeanu, tulburată de tragedia de la Club Colectiv: "Hai să facem un pariu, vreți?"

Prima declarație a unuia dintre patronii din Colectiv! ”Stau cu capul plecat în fața judecății”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro