Adriana Bahmuţeanu, tulburată de tragedia de la Club Colectiv: "Hai să facem un pariu, vreți?"

Adriana Bahmuţeanu a fost şi marcată de tragedia de la Clubul Colectiv. Prezentatoarea nu a putut să rămână indiferentă după ce atât de mulţi oameni şi-au pierdut viaţa, şi mulţii alţi zac pe patul de spital, luptându-se să trăiască.

Adriana Bahmuţeanu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj pentru fanii săi în care le propune să facă un pariu. Prezentatoarea este foarte revoltată faţă de ce s-a întâmplat. Citeşte declaraţiile ei AICI.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

Diverse teorii au apărut despre incident, neajungându-se deocamdată la o concluzie a cauzelor pe care incendiul le-a avut.

Teoria şocantă care circulă pe internet, după tragedia din Colectiv: "Doar eu văd forma lui Iisus răstignit pe cruce?"

TEORIA ŞOCANTĂ care a ÎMPÂNZIT INTERNETUL! Incendiul de la Club Colectiv nu a fost un accident

DOVEZILE că incendiul de la Colectiv nu a fost un accident! Premoniţii, semne şi alte lucruri stranii legate de tragedia din "Clubul Morţii"

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

O tânără de la Jandarmerie, cu ochii în lacrimi după dezastrul de la Clubul Colectiv: "Un băiat m-a rugat să le spun pompierilor că prietena lui a rămas la baie, apoi l-am văzut la IML!"

GEST TULBURĂTOR pentru victimele din Colectiv! O tânără imobilizată într-un scaun cu rotile vrea să-şi doneze pielea de pe picioare: "Eu nu le folosesc"

Ea este ultima victimă a incendiului din Colectiv! Andreea Chiriac avea 28 de ani

Astăzi este marţea celor 13 înmormântări! O parte din victimele incendiului din Club Colectiv, conduse pe ultimul drum

Un tânăr de 19 ani din Sinaia se zbate între viaţă şi moarte! Primarul cere ajutor după ce băiatul a fost ars în Clubul Colectiv

Trupa Taxi, melodie în memoria victimelor incendiului din Club Colectiv! Versurile sunt tulburătoare

VIDEO / Cuvintele lui au sens dramatic acum. Adi Despot a presimţit tragedia din Colectiv? Mesajul transmis solistului trupei "Goodbye to Gravity": "O să mori cu muzica de gât"

Mihaela Rădulescu, renegată şi comentată de români! Ce a făcut la o zi după incendiul din Colectiv a stârnit revoltă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro