Informaţii despre ultima victimă a incendiului din Colectiv! Andreea Chiriac avea 28 de ani

Andreea Chiriac avea 28 de ani şi, la fel ca aproximativ 400 de tineri, a mers, vineri, în Clubul Colectiv pentru a se distra. Din păcate, nu s-a mai întors acasă. 

Trupa Taxi, melodie în memoria victimelor incendiului din Club Colectiv! Versurile sunt tulburătoare

Tânără s-a numărat printre răniţii incendiului care a îndoliat sute de familii şi a ajuns în stare critică la Spitalul "Sfântul Pantelimon", din Bucureşti, acolo unde medicii au făcut tot ce se poate pentru a o ţine în viaţă. Din păcate, astăzi, trupul ars al Andreei a cedat. Tânăra a încetat din viaţă, bilanţul victimelor tragediei din Colectiv ridicându-se la 32 de morţi.

"Îmi pare rău că trebuie să confirmăm decesul acestei paciente, s-a produs în jurul orei 5 dimineaţa. A fost internată la Terapie Intensivă, doamna doctor a fost în parmenţă cu pacienta. Din partea pacientei nu au mai fost recurse. Este unul dintre cei trei pacienţi în stare critică,  pe care i-am avut internaţi la Terapie Intensivă. Starea a fost foarte gravă încă de la început, a avut faţa arsă, arsuri de căi aeriene. Eu am primit-o şi am făcut tot ce am putut pentru ea. Am resuscitat-o două ore. Avem 4 pacienţi internaţi, din păcate 2 sunt în stare gravă," a declarat una dintre asistentele de la Spitalul "Sfântul Pantelimon", astăzi, la Antena Stars .

VIDEO / Cuvintele lui au sens dramatic acum. Adi Despot a presimţit tragedia din Colectiv? Mesajul transmis solistului trupei "Goodbye to Gravity": "O să mori cu muzica de gât"

Club Colectiv din Sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur. Până în acest moment 32 de persoane au murit şi aproximativ 140 se află în spitalele din Bucureşti.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro