Povestea Ioanei Geambaşu, olimpica de doar 18 ani care se zbate între viaţă şi moarte după incendiul de la Colectiv!

+2 click pentru
galerie

Ioana Geambaşu este din Mizil, are doar 18 ani şi este una dintre victimele incendiului care a avut loc în seara fatidică de 31 octombrie, în Club Colectiv.

Tânăra olimpică la matematică se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Sf Ioan. Deşi are doar 1% arsuri pe corp, Ioana este în comă, cel mai probabil din cauza fumului greu pe care l-a inhalat în acea noapte neagră."Suntem optimişti şi aşteptăm alte veşti bune. În continuare este în comă. Vă mulţumim!", a scris o apropiată a familiei Geambaşu pe pagina unui site de socializare.

Ioana este extrem de iubită de toată lumea, iar toţi cei care o cunosc i-au trimis un gând bun şi se roagă pentru ea. "Tot oraşul Mizil este alături de tânăra care îşi doreşte ca pe viitor să fie arhitect. "Dumnezeu îi încearcă pe cei puternici, dar tot el îţi va da puterea să depăşeşti aceste momente dificile! Voinţa de fier să ai, toată lumea te iubeşte şi îţi este alături, cu gândul şi cu sufletul! Trebuie să învingi, viaţa abia acum începe, copil! Eşti o campioană, continuă să îţi spui asta!", "Ioana, un oraş întreg este la picioarele tale. Te iubim", au scris prietenii ei.

Tânăra este foarte bună la învăţătură şi îşi doreşte să devină arhitect.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Un tânăr de 19 ani din Sinaia se zbate între viaţă şi moarte! Primarul cere ajutor după ce băiatul a fost ars în Clubul Colectiv

Trupa taxi, melodie în memoria victimelor incendiului din Club Colectiv! Versurile sunt tulburătoare

VIDEO / Cuvintele lui au sens sens dramatic acum. Adi Despot, către solistul trupei Goodbye to Gravity: "E o luptă pe viaţă şi pe moarte"

Mihaela Rădulescu, renegată şi comentată de români! Ce a făcut la o zi după incendiul din Colectiv a stârnit revoltă

TEORIA ŞOCANTĂ care a ÎMPÂNZIT INTERNETUL! Incendiul de la Club Colectiv nu a fost un accident

DOVEZILE că incendiul de la Colectiv nu a fost un accident! Premoniţii, semne şi alte lucruri stranii legate de tragedia din "Clubul Morţii"

E.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro