Medicii de la Spitalul Sf. Pantelimon, noi detalii despre tânăra care a murit, astăzi, după tragedia din Clubul Colectiv: "Am resuscitat-o două ore!"

În acestă dimineaţă, numărul morţilor a crescut, în urma tragediei de la Clubul Colectiv. O tânără de 28 de ani a încetat din viaţă, la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală, în jurul orei 05:00.

Medicii care au îngrijit-o pe această tânără au dat ultimele detalii despre felul în care era starea tinerei, cu puţin timp înainte de a-şi da ultima suflare.

"Îmi pare rău că trebuie să confirmăm decesul acestei paciente, s-a produs în jurul orei 5 dimineaţa. A fost internată la Terapie Intensivă, doamna doctor a fost în parmenţă cu pacienta. Din partea pacientei nu au mai fost recurse. Este unul dintre cei trei pacienţi în stare critică,  pe care i-am avut internaţi la Terapie Intensivă. Starea a fost foarte gravă încă de la început, a avut faţa arsă, arsuri de căi aeriene. Eu am primit-o şi am făcut tot ce am putut pentru ea. Am resuscitat-o două ore. Avem 4 pacienţi internaţi, din păcate 2 sunt în stare gravă," a declarat o asistentă.

"Se refac pansamente în fiecare zi, în sala de operaţie. Eu am primit pacienţii erau foarte tineri, pe mine m-a şocat," a spus şi un medic.

Urmăreşte toate declaraţiile medicilor de la Spitalul Sfântul Pantelimon aici.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

Un tânăr de 19 ani din Sinaia se zbate între viaţă şi moarte! Primarul cere ajutor după ce băiatul a fost ars în Clubul Colectiv

Trupa taxi, melodie în memoria victimelor incendiului din Club Colectiv! Versurile sunt tulburătoare

VIDEO / Cuvintele lui au sens sens dramatic acum. Adi Despot, către solistul trupei Goodbye to Gravity: "E o luptă pe viaţă şi pe moarte"

Mihaela Rădulescu, renegată şi comentată de români! Ce a făcut la o zi după incendiul din Colectiv a stârnit revoltă

TEORIA ŞOCANTĂ care a ÎMPÂNZIT INTERNETUL! Incendiul de la Club Colectiv nu a fost un accident

DOVEZILE că incendiul de la Colectiv nu a fost un accident! Premoniţii, semne şi alte lucruri stranii legate de tragedia din "Clubul Morţii"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro