GEST TULBURĂTOR pentru victimele din Colectiv! O tânără imobilizată într-un scaun cu rotile vrea să-şi doneze pielea de pe picioare: "Eu nu le folosesc"

După ce mii de oameni au sărit în ajutorul victimelor din Club Colectiv, unul dintre ei şochează mai mult ca oricare. Este într-un scaun cu rotile şi îşi doreşte să-şi doneze pielea de pe picioare.

Conform somesanul.ro, mesajul care a şocat aparţine unei tinere din Bistriţa. Anamaria German Vergu este imobilizată în scaun cu rotile la doar 23 de ani şi este cunoscută ca o tânără speranţă a muzicii populare româneşti.

Adolescentul de 15 ani mort în incendiul din Colectiv şi a dat ultima suflare in bratele mamei sale. Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare: "Mamă, te iubesc, dar..."


Aceasta a ajuns în scaunul cu rotile după ce a suferit un accident de circulaţie în luna mai a anului 2013, în urma căruia a rămas paralizată de la piept în jos.

"Eu nu am bani, dar vreau să-mi donez pielea de pe picioare. Sunt în scaun cu rotile şi eu nu le folosesc. Dacă pielea mea va ajuta pe cineva, o fac", a scris Anamaria German Vergu pe facebook.


FOTO / De ce a ars atât de usor clubul Colectiv? Iată explicația chiar din fotografiile de la renovarea ce a avut loc în anul 2013


Coincidenţa face că atunci când s-a întâmplat accidentul, Anamaria se întorcea spre casă de la un concert, iar maşina în care se afla s-a lovit violent de un parapet. Aceasta a urmat numeroase tratamente şi intervenţii chirurgicale costisitoare. Ultima ei speranţă este o intervenţie ce ar putea avea loc în Anglia, unde medicii îi pot monta un cip pe coloana vertebrală. Operaţia costă 200.000 de lire sterline, bani pe care cântăreaţa nu îi are. De atunci, s-au organizat diverse evenimente caritabile dar suma nu a fost încă strânsă.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

Diverse teorii au apărut despre incident, neajungându-se deocamdată la o concluzie a cauzelor pe care incendiul le-a avut.

Teoria şocantă care circulă pe internet, după tragedia din Colectiv: "Doar eu văd forma lui Iisus răstignit pe cruce?"

TEORIA ŞOCANTĂ care a ÎMPÂNZIT INTERNETUL! Incendiul de la Club Colectiv nu a fost un accident

DOVEZILE că incendiul de la Colectiv nu a fost un accident! Premoniţii, semne şi alte lucruri stranii legate de tragedia din "Clubul Morţii"


Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Astăzi este marţea celor 13 înmormântări! O parte din victimele incendiului din Club Colectiv, conduse pe ultimul drum

Un tânăr de 19 ani din Sinaia se zbate între viaţă şi moarte! Primarul cere ajutor după ce băiatul a fost ars în Clubul Colectiv

Trupa Taxi, melodie în memoria victimelor incendiului din Club Colectiv! Versurile sunt tulburătoare

VIDEO / Cuvintele lui au sens dramatic acum. Adi Despot a presimţit tragedia din Colectiv? Mesajul transmis solistului trupei "Goodbye to Gravity": "O să mori cu muzica de gât"

Mihaela Rădulescu, renegată şi comentată de români! Ce a făcut la o zi după incendiul din Colectiv a stârnit revoltă

Astăzi este marţea celor 13 înmormântări! O parte din victimele incendiului din Club Colectiv, conduse pe ultimul drum


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro