Teoria şocantă care circulă pe internet, după tragedia din Colectiv: "Doar eu văd forma lui Iisus răstignit pe cruce?"

Incendiul din Club Colectiv a lăsat în urmă multă durere, după ce zeci de tineri şi-au pierdut viaţa. Nu puţini au fost cei care au lansat o serie de supoziţii şi au pus acest incendiu pe seara sărbătorii de Halloween, iar teoriile şi ipotezele şocante nu au ezitat să apară.

De curând, pe internet a început să circule o imagine din seara cu pricina, pe baza căreia mulţi au ridicat o întrebare extrem de sensibilă.

Teorie şocantă

În urmă imaginilor care au apărut pe internet din seara tragediei, mai mulţi internauţi au lansat o teorie şocantă. Conform spuselor lor, flacăra de la care a izbucnit incendiul avea forma lui Iisus răstignit. "Doar eu văd forma lui Iisus răstignit pe cruce?", a scris cineva.

La scurt timp după ce imaginea a fost share-uită pe un grup de pe Facebook, postarea a strâns numeroase comentarii. "Doar tu îl vezi", "Exact, tu şi numai tu" au fost doar câteva dintre comentariile câtorva persoane. 

Tu ce părere ai?

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Bilanţul victimelor incendiului din Club Colectiv a ajuns la 32. În această dimineaţă, o tânără în vârstă de 27 de ani s-a stins din viaţă la spitalul Sf. Pantelimon.

Citeşte şi

TEORIA ŞOCANTĂ care a ÎMPÂNZIT INTERNETUL! Incendiul de la Club Colectiv nu a fost un accident

DOVEZILE că incendiul de la Colectiv nu a fost un accident! Premoniţii, semne şi alte lucruri stranii legate de tragedia din "Clubul

Morţii"

Povestea CUTREMURĂTOARE a lui Bogdan Moleşag, un tânăr grav rănit la "Clubul Morţii"! Acum un an, trupa lui şi-a lansat albumul în acelaşi loc

Femeia care a prevestit incendiul de la Clubul Colectiv face acum noi previziuni înspăimântătoare: "Va urma un cutremur şi... "

De ce nu vorbește Adi Despot? Răspunsul este ȘOCANT

FOTO / Lista supravieţuitorilor INCENDIULUI din clubul din Capitală! Cine sunt cei care au ajuns la spitale cu bine?

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

O vedetă din România era în clubul Colectiv când a izbucnit incendiul: "Ambulanţele erau aici, noi eram înăuntru..."

Regele Mihai, îngenunchiat de durere! Ce mesaj emoţionant a trimis rudelor tragediei din clubul Colectiv

Clipe de groză pentru Ana Pascu, şefa Federaţiei Române de Scrimă. Au venit cu toţii să-i fie alături, în bătălia pentru viaţă, dusă de băiatul ei!

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! DELIA şi LORA nu mai vor să cânte! Mulţi alţi artişti au luat această decizie

VIDEO / Echipa de la "Mireasă pentru fiul meu", în lacrimi după tragedia din clubul Colectiv! Ce gest impresionant au făcut concurenţii!

Hocheiştii de la Sportul fac un gest de suflet pentru răniţii în incendiul produs la clubul Colectiv!

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro