Ultimele informaţii despre cei 14 răniţi de la Spitalul Floreasca! Ce spun medicii despre starea lor

Medicul de gardă de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, Constantin Olteanu, a vorbit despre starea celor 14 pacienţi, răniţi în incendiul de la Colectiv.

Medicul de gardă susţine că pacienţii sunt în stare gravă la Terapie Intensivă, dar stabilă. Aceştia sunt operaţi pe rând şi medicii speră să fie îşi revină cu toţii.

"Toţi pacienţii sunt intubaţi şi ventilaţi mecanic şi sunt la Terapie Intensivă. Starea lor e gravă, dar stabilă. Intervenţiile chirurgicale se desfăşoară nonstop, se intervine pentru fiecare pacient", a declarat dr. Constantin Olteanu, într-o emisiune de la Protv.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 32 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

A.B.

Foto: Captură Protv

Citeşte şi::

VIDEO / Copil de 14 ani aflat în cărucior, salvat din infernul de la Colectiv de prietenul lui cel mai bun! Mătuşa băiatului: "Are toracele şi mâinile arse!"

VIDEO / Patronii clubului Colectiv, aduși din nou la audieri! Imagini EXCLUSIVE

Conspirațiile din spatele incendiului de la „Colectiv”. Ideile care au devenit virale

Ministrul Sănătăţii, noi detalii despre starea răniţilor în incendiu de la Colectiv

VIDEO / Imagini emoţionante de la locul tragediei! Preoţii îngenunchează pentru victimele din „Clubul Morţii”

VIDEO / Reacția nervoasă a Patriarhului Daniel, la înmormântarea femeii cu 5 copii: „Să vină lumea la biserică, nu la club”!

FOTO / ISU Bucureşti a făcut publice în premieră fotografii de la intervenţia din club Colectiv! Pompieri în lacrimi, oameni care îşi dau ultima suflare şi multă durere! Imagini şocante

Adriana Bahmuţeanu, tulburată de tragedia de la Club Colectiv: "Hai să facem un pariu, vreți?"

Prima declarație a unuia dintre patronii din Colectiv! ”Stau cu capul plecat în fața judecății”facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro