VIDEO / Copil de 14 ani aflat în cărucior, salvat din infernul de la Colectiv de prietenul lui cel mai bun! Mătuşa băiatului: "Are toracele şi mâinile arse!"

Mihai şi Pavlos sunt doi prieteni care au scăpat cu viaţă din incemdiul de la Colectiv. Pavlos şi-a riscat viaţa pentru a-l salva pe bunul său camarad.

Au fost la un pas să se prefacă amândoi în scrum, în seara tragediei, însă au scăpat ca prin minune. Iar acum luptă pentru viaţă, amândoi, la acelaşi spital.

"Pavlos a vrut să-i facă o surpriză mare lui Mihai pentru că el nu mai fusese niciodată la un spectacol. Mi-a spus că s-a simţit foarte bine. Încercăm să fim tari pentru că el ne simte pe noi. Mihai are toracele şi mâinile arse, mi-a povestit că şi-a ţinut mânile pe faţă şi s-a rostogolit cu căruciorul ca să nu cadă nimic peste el. El aşa s-a născut. Aseară i s-a făcut foarte rău la spital", a declarat mătuşa lui Mihai, luni, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

A.B.

Foto: captură Antena 1

Citeşte şi::


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro