Adi Mutu, acuzat de blat cu poliţia! Fostul partener de afaceri al "Briliantului" a dezvăluit totul, pentru SPYNEWS

La doar două luni de la întoarcerea în ţară, după ce a semnat cu cei de ASA Târgu Mureş, atacantul a intrat în vizorul procurorilor. 
Mai mult, Adi Mutu ar fi fost chiar audiat de către poliţiştii din Oradea. "Poliţiştii l-au audiat pe Adi Mutu pe şest, în urmă cu câteva săptămâni. Avocatul meu nu a fost înştiinţat de această audiere. Voi cere reaudierea lui în prezenţa apărătorului. Nu se poate aşa ceva", ne-a mărturisit Adrian Marţian, fostul partener de afaceri al atacantului de la ASA Târgu Mureş. Potrivit unor surse judiciare, Adrian Mutu urmează să fie audiat şi la Cluj în dosarul de înşelăciune, fals şi uz de fals deschis pe numele lui la plângerea fostului său partener de afaceri. Toate persoanele implicate au fost deja citate.
Scandalul din Adrian Marţian şi Adrian Mutu a început în august 2010, când Marţian ar fi încercat să vândă 50% dintr-o fabrică de biodiesel, cu ajutorul unui mandatar. Preţul de vânzare era de 4,5 milioane euro. "După încheierea contractului de mandat, mandatara mea, făptuitoarea Hulpe Camelia Irina împreună cu făptuitorii Mutu Adrian şi mama acestuia, în calitate de asociat şi administrator al SC AMA Biodiesel SRL au săvârşit o serie de acţiuni şi au întocmit o serie de acte în complicitate împotriva intereselor mele prin care au obţinut avantaje proprii, culminând cu deposedarea subsemnatului de fabrica (instalaţia, linia) de producţie biodiesel, sechestrarea şi folosirea acestor bunuri de către toţi cei patru făptuitori prin intermediul AMA Biodiesel SRL care îi are ca şi asociaţi mama făptuitorului Mutu Adrian şi Hulpe Viorica, mama făptuitoarei Hulpe Irina Camelia", se arată în plângerea penală depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în care cei patru sunt acuzaţi de înţelăciune.
Îl acuză că a lovit-o
În schimb, mama lui Mutu îl acuză pe Adrian Marţian, fostul partener de afaceri al fiului ei, că ar fi bătut-o. Nu oricum, ci de faţă cu mascaţii. Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu un an,  în timp ce Adrian Marţian încerca să între în posesia utilajelor pe care le are în fabrica de biogaz din Oradea, mărul discordiei dintre Mutu şi Marţian. "Cine poate să creadă aşa ceva? Este o fabulaţie. Eram acolo cu executorul judecătoresc şi cu mascaţii. Nu se pune problema", ne-a mărturisit Marţian. Cu toate acestea, procurorii din Oradea au deschis, la plângerea mamei lui Mutu, un dosar penal pe numele omului de afaceri, ce se află şi acum pe masa magistraţilor.
"Briliantul" va juca până la vară la gruparea de pe Mureş, după care va decide dacă va mai continua sau nu să joace fotbal. La 37 de ani, Adrian Mutu a mai evoluat în cariera sa la formaţiile FC Argeş, Dinamo Bucureşti, Internazionale Milano, Hellas Verona, FC Parma, Chelsea Londra, Juventus Torino, AC Fiorentina, AC Cesena, AC Ajaccio şi Petrolul Ploieşti.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro