Afacerile cu terenuri i-au băgat familia în belele! Soţia lui Gigi Becali chemată în faţa judecătorilor!

Membri familiei Becali deţin suprafeţe întinse de teren în zona de nord a Capitalei şi în judeţul Ilfov.

Luminiţa Becali şi Lucian Mihai Becali, soţia şi nepotul latifundiarului Gigi Becali, sunt chemaţi în faţa instanţei de către o societate foarte cunoscută pe piaţa imobiliară. Potrivit informaţiilor noastre, la mijloc sunt anumite pretenţii pe care compania le are asupra terenurilor deţinute de cei doi. Procesul a fost înscris la Judecătoria Buftea. Un prim termen nu a fost încă stabilit.


Nu este pentru prima oară când terenurile îi aduc pe membri familiei Becali în faţa instanţei, în condiţiile în care aceştia deţin suprafeţe întinse în nordul Bucureştiului şi judeţul Ilfov. La mijlocul lunii iulie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis recursul formulat de Primăria Capitalei în dosarul în care Lucian Becali cerea despăgubiri de peste trei milioane de lei pentru o palmă de pământ situată în Sectorul 2. E vorba de un teren de peste o mie de metri pătraţi situat în apropierea pasajului Pipera care a fost expropiat pentru a se crea loc pentru proiectul de infrastructură.


Lucian Becali va primi doar 200 de mii lei - de 15 ori mai puţin - după ce, într-o primă parte a procesului, încheiat în septembrie 2012, Tribunalul Bucureşti stabilise "despăgubirile datorate de expropriator reclamantului la suma totala de 3037344 lei, ce reprezintă valoarea de circulaţie a terenului expropriat in suprafata de 1156 mp, situat in Bucuresti, sos Pipera, nr. 45-47,sector 2". Adică, aproape 600 de euro pe metru pătrat. Pentru obiectivul de investitii "Supralărgire Şoseaua Pipera" au fost expropriate 28 de proprietati, suprafaţa totală de teren fiind de 8.919 mp, din care doar 129 mp sunt ocupaţi de construcţii. Gigi Becali se află şi el în proces cu primăria.

Citeşte şi

Maria Vlas la un pas să rămână pe străzi! Ce probleme are mama FNI

Răsturnare de situaţie în dosarul de tâlhărie al Narcisei Guţă! Ce s-a întâmplat cu procesul!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro