Alimente benefice pentru organism, dar pe care eviți să le consumi
Publicat pe 01.04.2018 la 23:40 Actualizat pe 01.04.2018 la 23:31
Există anumite alimente, denumite și "superfood" care au proprietăți extraordinare pentru organismul nostru, dar pe care, din varii motive, evităm să le consumați.
Există anumite alimente, denumite și "superfood" care au proprietăți extraordinare pentru organismul nostru, dar pe care, din varii motive, evităm să le consumați.
Ei bine, poate v-ați gândit că îngrașă sau nu ați știut cum să le combinați, dar aceste alimente previn cancerul și sunt pline de vitamine, mai ales dacă sunt preparate corespunzător.
Sfecla. Este bogată în antioxidanți, previne cancerul și reduce tensiunea arteriarlă. Dacă faceți sport, sfecla te ajută să îți îmbunătățești performanțele.
Conopida. De multe ori v-ați gândit că îngrașă sau nu ai știut cum să o gătești, astfel încât să fie gustoasă. Află că această legumă este o sursă de vitamina C și fibre.
Tempeh. Despre tofu s-au scris foarte multe lucruri, iar tempeh este o rudă apropiată. Tempeh este, de asemenea, fabricat din soia şi numeroşi nutrienţi, proteine, potasiu şi calciu, scrie csid.ro.
Sardinele. Sunt o sursă bună de acizi grași și omega-3, au multe vitamine, între care vitamina D și B12.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.C.