Aroganţa supremă! Cum chefuia un interlop acuzat de trafic de persoane în timp ce poliţia îl căuta în toată Europa!

Poliţia Română primeşte palmă după palmă de la infractorii periculoşi, care, în timp ce, teoretic, sunt căutaţi în toată Europa, chefuiesc până în zori cu lăutari şi băuturi fine şi postează apoi fotografiile pe Facebook.
Este şi cazul unui temut interlop din Brăila, care are legături cu grupări celebre din Capitală. Ionel Graur, acuzat de trafic de minore şi proxenetism, pentru că racola fete şi le exploata sexual prin Spania sau le vindea ca pe nişte mărfuri, a făcut o aroganţă de zile mari în perioada în care era urmărit de Poliţie. Căutat luni la rând pentru a fi "cazat" după gratii, Graur era ocupat cu... petrecerile! SPYNEWS a descoperit că infractorul extrem de periculos era foarte activ în spaţiul virtual, unde posta imagini de la chefurile stropite cu băuturi fine, unde erau invitaţi diferiţi manelişti care îi mai alinau dorul de casă. Şi, ca orice interlop care se respectă, Graur nu putea să rateze ocazia de a se fotografia în timp ce se săruta pe gură cu unul dintre "fraţii" săi.
Judecătorii l-au lăsat liber
După ce a umilit poliţia în ultimul hal, Graur s-a predat, însă a stat doar câteva zile după gratii, întrucât judecătorii au decis că acesta poate sta liniştit acasă, sub control judiciar. Asta deşi acuzaţiile aduse la adresa lui sunt extrem de grave. Alături de nevasta lui, Liliana, Ionel Graur este acuzat că a însoţit o tânără în Spania, care a "produs" bani pentru gruparea interlopă din care face el parte şi că a racolat-o pe minora D.N., în vederea practicării prostituţiei. Potrivit prourorilor, minora D.N. a plecat în Spania împreună cu Liliana Graur, practicând "cea mai veche meserie din lume" în Clubul "El Rey 2000". Graur a trimis-o în acelaşi club pe D.L.U. şi l-a ajutat pe un alt interlop să o determine pe victima R.M. - prin exercitarea de violenţe - să se prostitueze. Cei doi i-au făcut fetei fotografii compromiţătoare şi au şantajat-o într-un mod josnic, declaraţiile date ulterior de aceasta fiind catalogate de anchetatori drept "şocante".
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro