S-a săturat de scandalul cu fratele său! Ce decizie a luat Dragoş Dolănescu

Războiul dintre cei doi a început la scurt timp după moartea celebrului cântăreţ Ion Dolănescu, în 2009. 
Dragoş nu va participa, în această dimineaţă, la procesul de partaj deschis pe numele fratelui său, Ionuţ Dolănescu, chiar dacă - potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro - judecătorii Tribunalului Bucureşti vor lua în discuţie probele aflate la dosar. Un semn, ar spune unii, că Dragoş s-a săturat de certurile cu fratele său vitreg şi aşteaptă decizia instanţei. 
Dosarul a ajuns la tribunal după ce Ionuţ şi Dragoş Dolănescu au atacat decizia luată de Judecătoria Sectorului 2, la mijlocul lunii aprilie. Soluţia instanţei l-a dezamăgit pe Dragoş  cu toate că a primit mare parte a bunurilor ce i-au apartiţinut tatăl său plus 250 de mii de euro. "De abia acum am început să citesc şi eu decizia doamnei judecătoare, însă îmi pare enorm enorm de rău că nu mi s-a dat mie şi copiilor mei măcar o parte din drepturile de autor, că pentru mine asta era important, nu sutele de mii de euro pe care trebuie să mi le plătească Ionuţ, terenurile sau casele" declara Dragoş Dolănescu.
Potrivit hotărârii, Ionuţ Dolănescu trebuie să plătească suma de 207.873 Euro echivalent lei la cursul BNR din data efectuării plăţii şi 175.573 lei către reclamatul Dolănescu Valenciano Dragoş Carlo Antonio cu titlu de sultă, în termen de 3 luni de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Ionuţ păstrează imobilul din strada Caimatei, drepturile de autor, mai multe certificate de proprietate emise de Fondul Proprietăţii Private, un automobil Dacia Logan şi un loc de veci. În schimb, Dragoş a primt vila de la Sinaia şi următoarele terenuri:
    - 556 mp în Comuna Butimanu, Judeţul Dâmboviţa
    - 812,64 mp situat în Comuna Tunari, Judeţul Ilfov
    - 1095,28 mp situat în Comuna Tunari, Judeţul Ilfov
    - 306 mp în Comuna Butimanu , Judeţul Dâmboviţa
    - 3922 mp – teren arabil situat în Comuna Butimanu , Judeţul Dâmboviţa
Se războiesc de şase ani
Războiul dintre cei doi fraţi a început la scurt timp după moartea lui Ion Dolănescu, în 2009. Atunci, Dragoş a declarat public faptul că Ionuţ şi-a însuşit aproape 1.800.000 de euro, bani pe care tatăl lor îi ţinea...la saltea. Chiar în patul în care a murit. Supărarea a fost accentuată şi de faptul că Ionuţ ar fi încercat să cumpere tăcerea fratelui său cu 100.000 de euro. Intervievat telefonic la emisiunea “Acces direct”, de la Antena 1,  Dragoş afirma că el şi Ionuţ "nu se vor mai împăca niciodată".
Citeşte şi


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro