Burger de pui cu guacamole şi sos barbecue
Publicat pe 02.09.2017 la 09:59 Actualizat pe 15.11.2017 la 12:24
Un preparat savuros şi plin de gust. Burger de pui cu guacamole şi sos barbecue, o reţetă fresh ce se găteşte în mai puţin de 30 de minte.
Un preparat savuros şi plin de gust. Burger de pui cu guacamole şi sos barbecue, o reţetă fresh ce se găteşte în mai puţin de 30 de minte.
- Încearcă şi: Un mic dejun inedit! Omletă cu broccoli şi bacon
INGREDIENTE:
- Două avocado;
- 1/2 ceapă albă, tocată mărunt;
- Sucul de la o lămâie;
- 1/8 linguriţă de chili;
- 1/8 linguriţă de praf de usturoi;
- Patru burgheri de pui congelaţi;
- Patru chifle;
- Patru linguri de unt;
- 1/4 pahar de maioneză;
- 1/8 pahar de sos barbecue ;
- O roşie mare, tăiată în felii;
- Opt frunze de salată;
- Sare de mare;
- Încearcă şi: Muşchi de vită cu sos de vin roşu şi ciuperci
Mod de preparare:
Într-un castron se amestecă avocado, ceapa, sucul de lămâie, chili, pudra de usturoi şi sarea. Se amestecă până ce toate ingredientele se combină perfect, apoi se acoperă cu o folie alimentară şi se lasă deoparte. Se pulverizează grătarul de aragaz cu spray-ul de gătit şi se gătesc chiftelele de pui aproximativ 9-11 minute. Într-un castron mic se amestecă maioneza cu sosul BBQ. Pe chiflele se aşează căte o frumză de salată, carnea de pui, guacamole, o felie de roşie, şi sosul de maioneză şi BBQ. Se serveşte imediat.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.