Cadou de nuntă! Ce i-au pregătit judecătorii lui Marcel Toader cu o zi înaintea cununiei

La începutul lunii februarie, Judecătoria Sectorului 5 a admis cererea de chemare formulată de Anamaria Ferentz  împotriva fostului ei soţ.

Tribunalul Bucureşti se va pronunţa, în această dimineaţă, în procesul în care  Anamaria Ferentz  îi cere lui Marcel Toader daune morale de 10.000 de euro. Decizia instanţei este stabilită cu o zi înaintea cununiei dintre Toader şi interpreta de muzică populară, Maria Constantin.

Discuţiile dintre cei doi au izbucnit în vara anului trecut când - într-o emisiune TV - Ferentz a dezvăluit că fostul ei soţ, cu care a fost căsătorită pentru câteva luni în 2005, are să-i dea peste 21.000 de euro, bani pe care acesta i-ar fi cheltuit pentru o pretinsă afacere. Pentru fericirea lui Toader, cântăreaţa şi-ar fi vândut chiar şi maşina, pe care a luat 17.000 de euro, apoi ar  mai fi strâns din vânzările trupei "Demmo" încă 4.000 de euro, toată averea ei agonisită până în acel moment din muzică. Replica lui Toader nu a întârziat să apară. "Femeia asta are 38 de ani şi singura ei relaţie sunt eu. Singura relaţie cunoscută, singurul bărbat care i-a pus cununia pe cap, sunt eu. Pot spune că a recunoscut relaţia cu Truică, în timp ce soţia lui era însărcinată? Pot. Ea e veşnica amantă. Nimeni nu se va mai lipi vreodată de ea, peste zece ani se va uita singură în oglindă şi va vedea că în spatele ei nu e nimeni", a spus acesta.

"Probele sunt elocvente"

Într-o primă fază a procesului, la începutul lunii februarie, Judecătoria  Sectorului 5 a admis "în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta" şi la obligat pe Marcel Toader "la plata către reclamantă a sumei de 5.000 lei, cu titlu de daune morale". În plus, Toader trebuie să mai achite 2.100 de lei reprezentând cheltuieli de judecată. În schimb, judecătorii au respins solicitatea "privind publicarea hotărârii judecătoreşti în două cotidiane centrale".  "Probele sunt elocvente ca să mai am de zis ceva. Este înregistrat. Totul este pe masa judecătorilor. Când scoţi ceva pe gură în faţa unui public larg la TV, atunci nu ai cum să mai retragi ce ai spus. Toate sunt acolo. Sper să se facă dreptate şi sper ca în ziua de astăzi fiecare să aibă grijă ce afirmă. Dacă nu, plăteşti pentru afirmaţiile tale", declara Ferentz.

Citeşte şi

Milionarul Ion Ţiriac este în stare de şoc! Au construit o casă pe terenul lui şi îl pun să şi plătească chiria!

Marina Almăşan chemată să bată palma cu bărbatul care a înşelat-o


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro