Ce a apărut la mormântul "cuscrului" lui Adi Minune! Franco nu şi-a putut stăpâni lacrimile

Fostul iubit al lui Carmen Minune a rămas mască în urmă cu două zile, când a văzut ce a apărut la mormântul tatălui său.
Franco, tânărul pentru care fiica lui Adi Minune a fugit de acasă anul trecut, a descoperit lângă crucea de marmură ridicată la căpătâiul tatălui său o păpuşă sub formă de îngeraş, cu mâinile împreunate, ca pentru rugăciune.
Mai mult, pe monumentul funerar a fost montat un tablou imens cu chipul lui Virgil Buşă, tatăl lui Franco, pe care este scris, cu litere de-o şchioapă: "Cel mai iubit frăţior, Gil Frumosul". Cea care amplasat la locul de veci tabloul uriaş a fost sora lui Gil, Elena, care nici acum nu îşi poate reveni după pierderea fratelui şi îl plânge în fiecare zi.
Tatăl lui Franco a fost ucis cu sânge rece anul trecut, într-un apartament din Irlanda. El a fost Asasinat de nişte interlopi care l-au bătut cu ciocanul până i-au zdrobit capul, apoi i-au tăiat picioarele. La momentul respecticv, Adi Minune a declarat despre acesta: "Tatăl lui Franco a fost omorât de albanezi în Irlanda pentru că scotea fete la produs. El este băiat de proxenet şi asta a învăţat de la tatăl lui".
Pe de altă parte, Franco spunea că tatăl lui a fost ucs pentur că nu a vrut să plătească taxe de protecţie. "A venit unul şi i-a spus: <<Ai să-mi dai 7000 de euro>>. El i-a zis: <<Păi cum să-ţi dau, de ce să-ţi dau?!>> Şi seara au intrat peste el în casă, l-au bătut cu răngi şi ciocane şi l-au omorât. Nu s-a aruncat de la balcon", a dezvăluit Franco.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro