Ce decizie incredibilă a luat unul dintre cei mai controversaţi concurenţi din casa MPFM!

A intrat în casa "Mireasă pentru fiul meu" sperând că îşi va găsi jumătatea, apoi a cerut să fie eliminat, din cauza unei femei, iar acum a luat o decizie care i-a lăsat cu gura căscată pe apropiaţi.
Bat clopote de nuntă pentru piteşteanul Florin Ciobănică! Weekendul trecut, fostul concurent MPFM s-a logodit cu Ramona, o blondă sexy din Craiova. Cei doi locuiesc de ceva timp împreună şi speră ca, în viitorul apropiat, să facă o nuntă ca în poveşti. "Ne dorim foarte mult să fie o nuntă perfectă, însă sunt foarte multe lucruri de pus la punct, iar organizarea unui asemenea eveniment este o adevărată aventură", a declarat Florin Ciobănică, pentru SPYNEWS.
Iar banii nu ar trebui să fie un impediment pentru fostul concurent MPFM, dacă ţinem cont că acesta a primit, recent, o sumă frumuşică. "În emisiune am povestit despre despăgubirea care mi se cuvine mie şi familiei mele de la statul bulgar. Acum a venit. Nu pot spune că este o sumă foare mare, e doar un ajutor în ceea ce vreau să fac şi să devin. Vorbim de câteva zeci de mii de euro care se vor împărţi. Banii vor sta într-un cont până atunci când voi fi sigur că sunt pregătit să fac ceva cu ei", mărturisea Florin, la momentul respectiv, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro