Ce mâncăruri să nu combini în ziua de Paşte! Îţi vor provoca probleme mari de sănătate
Publicat pe 08.04.2018 la 12:44 Actualizat pe 08.04.2018 la 12:49
Ne place mâncare tradițională de Paște, dar trebuie să fim foarte atenți! Din cauza un combinații greșit făcute, ne putem alege cu probleme mari de sănătate. Vă spunem mai jos cum trebuie să aveți grijă de stomacul vostru!

Mâncare Paște
Pixabay
Ne place mâncare tradițională de Paște, dar trebuie să fim foarte atenți! Din cauza un combinații greșit făcute, ne putem alege cu probleme mari de sănătate. Vă spunem mai jos cum trebuie să aveți grijă de stomacul vostru!
Niciodată nu combina varza călită cu afumătură, ciolan sau orez. Exemplu: sarmale cu smântână și mămăligă. După ce mâncați specialitățile pentru Paște, în niciun caz nu consumați dulciuri sau fructe. Este necesar să fie o distanță de minim trei ore între ele. De asemenea, nu consumați alcool. Acesta provoacă poftă de mâncare, iar pentru cei care vor să slăbească este o mare problemă.
De asemenea, peștele nu trebuie consumat odată cu carnea sau cu alimente cu un conținut ridicat de amidon: fasole, mazăre, linte, mămăligă sau orez. Provoacă crampe și balonare.
Mare atenție la carnea de miel! Conține mult colagen și se digeră greu, iar conumată în cantități mari provoacă disconfort abodminal.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
R.P.