Ce se întâmplă cu fetiţa de trei săptămâni a Anastasiei Cecati, tânăra ucisă cu bestialitate de soţul sinucigaş

+3 click pentru
galerie

Alexei Mitachi şi Anastasia Cecati © Facebook

Informaţii de ultimă oră despre crima care a cutremurat showbiz-ul! Un cunoscut manechin a fost ucis de soţul ei. Diva, cunoscută şi pentru serialele în care a jucat, devenise mamă în urmă cu doar trei săptămâni. Anastasia Cecati era una din cele mai frumoase actriţe din noul val, tânără mamă, iar duminică a fost ucisă cu bestialitate de soţul ei.

Povestea Anastasiei Cecati, fata care a fost ucisă cu sânge rece de soţul ei, tăindu-i gâtul în faţa copilului ei de doar trei săptămâni, a şocat pe toată lumea. Bărbatul care ar fi trebuit să fie alături de ea, la bine şi la greu, a ucis-o, tăindu-i gâtul, iar apoi s-a sinucis, aruncându-se de la etajul şapte al locuinţei lor.

O tânără mamă, o femeie de carieră, un suflet blând care a fost ucis cu bestialitate de un bărbat care ar fi trebuit să-i fie alături toată viaţa, mai ales că a depus jurământ în faţa lui Dumnezeu când a luat-o de soţie şi este tatăl fetiţei în vârstă de doar trei săptămâni. Povestea de dragoste pe care a avut-o alături de acest bărbat nu ar fi fost chiar cea mai frumoasă, mai ales după ce acesta s-ar fi întors de la fosta sa soţie acasă, în ziua crimei, apoi certându-se cu Anastasia şi având gestul deplasat de a o ucide.

Fetiţa lor, care are doar trei săptămâni, va rămâne la mama Anastasiei.

Colegii bărbatului care a ucis-o pe partenera sa de viaţă şi apoi s-a sinucis, aruncându-se de la etajul şapte al blocului, Alexei Mitachi, susţin că el era un băiat foarte bun şi nu ştiu motivele care l-au împins să recurgă la acest gest extrem. În momentul în care crima oribilă a avut loc, fetiţa în vârstă de doar trei săptămâni se afla într-o cameră alăturată.

Anastasia Cecati era cunoscută datorită frumuseţii şi talentului ei. Era actriţă, fotomodel şi cântăreaţă. Potrivit unor surse, stătea mai mult în Dubai. Potrivit publika.md, cei doi nu aveau o relaţie prea bună, locuind separat de mai mult timp. El, un cunoscut medic din Chişinău, locuia cu fosta soţie, iar duminică ar fi plecat de la aceasta. A ajuns acasă la Anastasia Cecati, iar între ei a izbucnit un conflict.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro