Cine o bântuie pe Mioara Roman pe patul spitalului! Nu se aştepta la aşa ceva!

Bolnavă şi slăbită, Mioara Roman este "bântuită" pe patul de spital de cei de care credea că a scăpat definitiv! Însă...
Internată de câteva zile, din pricina unor probleme de sănătate grave, Mioara Roman este "vânată" în continuare de cei de la Regia Autonomă - Administraţia Patriminoului Protocolului de Stat. În timp ce femeia zăcea pe patul de spital, reprezentanţii RA-APPS obţineau în instanţă mutarea procesului intentat Mioarei Roman la Secţia a VI-a Civilă a Tribunalului Bucureşti, unde se va judeca cererea de solicitarea a unor pretenţii din partea statului. Cu toate că Mioara Roman nu mai locuieşte în locuinţa RA-APPS, instituţia amintită  a cerut executarea acesteia pentru o datorie de peste 1,4 milioane lei. Pentru vila cu şapte camere şi două camere de serviciu, în suprafaţă utilă de 366 metri pătraţi, RA-APPS calculase o chirie lunară, inclusiv pentru dotări, de 6.205 euro.
În urmă cu trei zile, mama Oanei Roman a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro chiar în momentul în care a fost decisă mutarea ei din spitalul Floreasca. Întinsă pe targă, extrem de afectată din cauza toxiinfecției alimentare severe pe care a suferit-o, Mioara Roman a fost dusă în ambulanța privată care a mers să o ridice de la Floreasca. Motivele, ne-a spus Oana Roman, pentru care a luat decizia să își interneze mama într-o clinică privată țin de starea de sănătate a Mioarei și de felul în care a fost tratată la Floreasca. ”Am fost nevoită să o mut pe mama de la Floreasca, nu am avut o altă soluție. Ei voiau să îi facă o endoscopie și să o trimită acasă, iar ea nu se putea ține nici pe picioare. E incredibil ce am pățit acolo, mai ales că, din cauza toxiinfecției, au apărut și niște probleme cardiace, au început niște fibrilații. Mi-au zis că o trimit acasă pentru că nu au unde să o țină, așa că am preferat să o duc la un spital privat și cei de acolo să aibă grijă de ea. Acum este stabilă, dar va mai fi ținută o zi sau două sub observație, ca să vedem cum evoluează”, ne-a spus Oana Roman, la momentul respectiv.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro