Cosmin de la "Mireasă pentru fiul meu" dă explicaţii după ce a fost surprins în preajma altei femei! Oana e foc şi pară

Cosmin de la "Mireasă pentru fiul meu" a călcat pe bec? Concurentul dă explicaţii după ce a fost surprins în preajma alte femei. Iubita lui, Oana, este foc şi pară.

Băieţii din casa "Mireasă pentru fiul meu" au avut parte de o petrecere de pomină, unde s-au distrat de minune alături de alte femei, însă acest lucru nu a fost pe placul partenerelor lor.

Cosmin a fost surprins în timp ce stătea de vorbă cu altă domnişoară, iar acest lucru a supărat-o pe Oana deşi el a încercat să se scuze."Vorbeam despre Oana, că o să mă căsătoresc cu ea. Îi spuneam că vreau copii. Nu are de ce să fie supărată, eu nu am făcut nimic. Le-am refuzat pe toate", a declarat concurentul.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

A răsărit soarele şi pe strada lui! Alexandru de la "Mireasă pentru fiul meu" are o nouă iubită

Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu", luată la rost de fani: "Pe zi ce trece te faci tot mai urâtă"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro