A răsărit soarele şi pe strada lui! Alexandru de la "Mireasă pentru fiul meu" are o nouă iubită

Alexandru a intrat în casa "Mireasă pentru fiul meu" pentru a-şi găsi jumătatea, dar nu a reuşit-să îşi împlinească visul în timpul competiţiei. Cu toate acestea, se pare că fostul concurent are acum o nouă iubită.

Alexandru este un tânăr care are o poveste de viaţă impresionantă. Fostul concurent a trecut prin momente cumplite în urmă cu câţiva ani. Acesta a intrat comă, după o căzătură în care s-a lovit la cap. Consecinţele le suportă şi acum, deoarece este foarte temător şi vorbeşte cu dificultate.

Din fericire, soarele pare că a ieşit şi pe strada lui Alexandru! Tânărul se iubeşte cu o brunetă focoasă, iar cei doi s-au pozat într-o ipostază tandră.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Se iubesc de mama focului şi nu le este ruşine să o arate! În ce ipostază tandră s-au fotografiat doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu"

Alo, ce faceţi cu mâinile? Doi concurenti de la "Mireasa pentru fiul meu", surprinşi în timp ce se... jucau

Ana de la ”Mireasă pentru fiul meu”, în culmea fericirii. Fosta concurentă le-a dat prietenilor vestea cea mare


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro