Cum le-a pus Paula Iacob la punct pe Mihaela Rădulescu şi pe Mădălina Manole. "Îmi venea să o bat" / "Ea e obişnuită cu paraşuta"

Paula Iacob a încetat din viaţă, marţi noapte, după o lungă suferinţă. Celebra avocată era de mai multe săptămâni internată, dar, cu câteva ore înainte să-şi dea ultima suflare, a fost externată din Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, Secţia Cardiologie. 

Cunoscută ca fiind avocata lui Nicu Ceauşescu, Paula Iacob a murit în casa ei, aşa cum şi-a dorit.  Potrivit surselor noastre, celebra avocată era extrem de slăbită, iar medici nu au mai putut face nimic pentru ea.Astăzi, trupul neînsufleţit va fi depus la Capela Cimitirului Belu, iar mâine, Paula Iacob va fi îngropată.


Aceasta a ajutat multe vedete în procesele pe care le-au avut. Printre acestea se numără şi Mădălina Manole, care la momentul divorţului ei de primul ei soţ, a apelat la regretata avocată. Într-un interviu din urmă cu câteva luni pentru ziarulring.ro, Paula Iacob făcea dezvăluiri despre procesul Mădălinei Manole."Am cunoscut-o când a divorţat de primul soţ. A fost de-o bunătate şi de-o sensibilitate în divorţul acela că aproape îmi venea s-o bat când am văzut cât vrea să-i lase şi cât i-a lăsat soţului, în ideea că el e mai ataşat de obiecte decât ea. <<Lăsaţi, că eu poate voi câştiga mai mult!...>>.Era un om bun, dar prea sensibil. I-am şi spus că, dacă aş avea multe cliente cu blândeţea ei, aş fi chiar nefericită că n-aş mai putea să lovesc în niciun bărbat în divorţuri", povestea avocata în interviu.


La începutul anului 2015, Paula Iacob a adus comentarii ironice la adresa relaţiei dintre Mihaela Rădulescu şi austriacul Felix Baumgartner, celebru pentru saltul cu paraşuta din spaţiu. "Opinia mea despre Mihaela Rădulescu este că nu face parte din categoria femeilor care pun preţ pe o relaţie. Romantismul, iubirea, nu fac parte din comportamentul ei. Îi place că este cu cineva cu un nume mare. E obişnuită cu paraşuta!", a declarat aceasta pentru Antena Stars.

Sursă foto: arhivă

A.C.

Citeşte şi:

Soţul ei a iubit-o la nebunie! Paula Iacob a mărturisit care este secretul unei căsnicii de peste 50 de ani: "Întotdeauna m-am sfătuit cu el!"

VIDEO de senzaţie / Paula Iacob, pe motor! La 82 de ani, a oferit IMAGINILE ANULUI

Cum arăta Paula Iacob în tinereţe? Ce femeie frumoasă!

Reacţia Mariei Cârneci când a aflat că Paula Iacob a murit: "Îmi pare nespus de rău!"

De ce a ales Paula Iacob avocatura? Declaraţii incredibile despre motivul pentru care nu a ales alt drum în viaţă

Paula Iacob, viaţă de huzur! Ce a lăsat în urmă celebra avocată, în urma decesului cutremurător!

A plâns ca un copil mic, după ce a aflat că Paula Iacob a murit: "A fost ca a doua mamă pentru mine!"

VIDEO / Ultima apariţie TV a Paulei Iacob! De ce nu a vrut să mai meargă acasă

Primele declarații ale fiicei Paulei Iacob! ”S-a stins...”

A murit Paula Iacob


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro