De ce a ales Paula Iacob avocatura? Declaraţii incredibile despre motivul pentru care nu a ales alt drum în viaţă

Paula Iacob a reuşit să se remarce în avocatură încă din perioada comunismului, când a renunţat şa facultatea de medicină, pentru a da la Drept, dându-şi seama că aceasta este adevărata ei vocaţie, pentru care a renunţat la orice altceva ar fi putut face.


Mulţi consideră că meseria de avocat este una destul de dificilă pentru o femei, dar Paula Iacob a reuşit să îşi facă un renume, încă de la început, iar secretul l-a dezvăluit chiar ea, în urmă cu ceva timp. „Da, este greu dacă vrei să faci cu adevărat avocatură, dacă nu te opreşti la suprafaţa lucrurilor şi dacă nu te mulţumeşti cu faptul că ai un dosar de pensie alimentară, un divorţ şi o viaţă liniştită, este o carieră care necesită curaj, prudenţă şi un strop de înţelepciune", declara Paula Iacob.


Deşi ar fi putut îmbrăţişa orice meserie din domeniul justiţiei, Paula Iacob a ales avocatura, din motive cât se poate de clare. „Responsabilitatea este foarte mare. Procuror aş fi putut fi, mi-ar fi fost uşor să acuz. Recunosc însă că nu aş fi putut fi judecător, să iau eu decizia finală. Este prea mare posibilitatea să se strecoare o greşeală într-o decizie şi nu aş mai fi ştiut ce-i somnul. Eu, ca avocat, mă consult cu colegii mei, fie ei mai tineri sau nu, pentru că nu vreau să iau singură decizia finală", a mai spus Paula Iacob.

Citeşte şi:

Nimeni nu a mai văzut-o de mult! Care este adevărul despre starea de sănătate a Paulei Iacob! Familia avocatei spune TOT!

Adevărul despre starea de sănătate a Paulei Iacob! Informații EXCLUSIVE

Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a Paulei Iacob! Ce se întâmplă cu avocata în aceste momente


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro