Paula Iacob, viaţă de huzur! Ce a lăsat în urmă celebra avocată, în urma decesului cutremurător!

Celebra avocată Paula Iacob a murit aseară, după o lungă suferinţă. În urma ei au rămas fiica şi soţul îndurerat, dar şi o avere impresionantă, strânsă după o viaţă de muncă.

 L-a scăpat pe mezinul lui Nicolae Ceaşusescu de 15 ani de închisoare şi a câştigat fără mari eforturi numeroase procese. A reuşit să strângă o avere în mai bine de 60 de ani de carieră. Într-o casă impresionată, împânzită de opere de arte şi amintiri, avocata adăpostea şi şapte căţei luaţi de pe stradă, pe care îi iubea enorm. Îi considera "copilaşii ei" de suflet.

Mai mult decât atât, o fire extrem de cochetă, Paula Iacob se afişa mereu la emisiunile televizate cu o imagine impecabilă. Mereu aranjată, machiată şi accesorizată atent cu bijuterii scumpe, de mare valoare, avocata a reuşit să devină în timp un etalon pentru multe femei din România. Paula Iacob a învăţat de la mama ei că o femeie trebuie să fie întotdeauna cochetă. "Întodeauna de când eram tânără am purtat ruj roşu. Mama, cum se scula, dădea cu apă pe faţă şi îşi dădea imediat cu ruj. Mi-a spus că este dovadă de bun simţ la o femeie să se prezinte în societate astfel încât să nu displacă", spunea celebra avocată.

Paula Iacob a murit marți, la spital. Avocata avea 83 de ani și se afla internată de mai bine de două luni. Avocata a suferit două intervenții chirurgicale în urma unei fracturi de șold, în luna august, iar în spetembrie, a suferit un accident vascular cerebral. În urma acestuia, avocata Paula Iacob nu a mai putut să vorbească și se afla internată în stare gravă, la Spitalul Bagdasar, unde a murit, ieri. Avocata a mai fost internată și la finalul anului 2014, după ce a căzut pe stradă și a suferit răni grave.

Paula Iacob a devenit celebră în România după Revoluţie când a devenit avocata lui Nicu Ceauşescu, iar ulterior, o cunoscută activistă pentru drepturile animalelor. L-a scăpat de la moarte pe maidanezul Bosquito, s-a luptat pentru eliberarea profesorului "de sex" de la Liceul Jean Monnet, a fost avocata lui Gigi Becali şi a colaborat cu Securitatea sub pseudonimele Gabriela (1952-1954) şi Ioana (1970-1974).

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro