Decizie de ultimă oră a Simonei Halep, după tragedia de la „Colectiv”. Ce vrea să facă sportiva!

Simona Halep foto: Facebook

Simona Halep s-a întors astăzi în țară, iar veștile legate de tragedia din clubul „Colectiv” au determinat-o să facă un gest demn de toată admirația.

După eșecul de la turneul din Singapore, Simona vrea să transmită un gând bun tututor victimelor îndurerate și nu a vrut să vorbească deloc despre sport.

„Este o dramă foarte mare ce li s-a întâmplat acelor tineri. Îmi pare extrem de rău. Să ne rugăm cu toții și să sperăm că  cei răniți vor câștiga bătălia infernală pe care o dau acum", a spus sportiva, potrivit sport.ro.

Simona este hotărâtă să meargă să aprindă o lumânare pentru victime, dar și să doneze sânge. Ea militează ca toți românii să fie uniți în acest moment.

„Vreau să merg să donez sânge, voi merge să aprind și o lumânare, trebuie să fim uniți în momentele astea", a mai spus Simona Halep.

În seara zilei de 30 octombrie, aproximativ 400 de persoane care se aflau la lansarea unui album au fost surprinse de un incendiu în clubul „Colectiv”, iar până în acest moment, 30 de tineri și-au pierdut viața, iar 145 de persoane sunt internate în stare gravă în spital, iar pronosticurile sunt rezervate pentru mulți dintre ei.

V.M

Citește și:


Florin Salam a transmis un mesaj emoționant pentru victimele de la „Colectiv”!

Biletul TERIFIANT care a fost găsit la Club Colectiv după incendiu

Nicoleta Baldovin, fata cu două facultăţi care a pierit în incendiul din clubul Colectiv: "Într-o secundă, viaţa se schimbă şi te trezeşti că planul e altul acum"

Poveştile din infern vor fi dezvăluite! În ediţia specială de "Acces Direct" oamenii vor afla adevărul

Ei sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în incendiul de noaptea trecută!

Un concurent de la X Factor, printre victimele de la clubul „Colectiv”. În ce stare se află acum!facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro