Decizie halucinantă a instanţei! Ce trebuie să facă mama lui Giovani Becali! Femeia e moartă de doi ani

Everdichi Becali, mama milionarilor Ioan şi Victor Becali, a fost găsită moartă, în iulie 2013,  în piscina de la reşedinţa sa din Pipera.

Familia Becali a mai primit o veste cel puţin ciudată.  Mama milionarilor Ioan şi Victor Becali, decedată în urmă cu doi ani trebuie să se prezinte în faţa judecătorilor. Femeia a fost dată în judecată, anul trecut, de societatea care se ocupă de distribuţia gazului natural, însă - timp de un an şi două luni - nimeni nu a catadicsit să verifice dacă mai este în viaţă. Aşa că judecătorii au stabilit un prin termen de judecată  la mijlocul lunii octombrie.


Everdichi Becali, mama milionarului Ioan Becali şi a lui Victor Becali, a fost găsită moartă, în iulie 2013, în piscina de la reşedinţa sa din Pipera. Pe numele acesteia era trecută întreaga avere a fraţilor Becali. La ceremonie au participat peste 200 de persoane printre care şi foştii dinamovişti Cristian Borcea şi Vasile Turcu,fostul manager general al FC Steaua, Mihai Stoica, fotbalistul Ciprian Marica şi tehnicianul echipei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra.

Citeşte şi

Marina Almăşan chemată să bată palma cu bărbatul care a înşelat-o

Milionarul Ion Ţiriac este în stare de şoc! Au construit o casă pe terenul lui şi îl pun să şi plătească chiria!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro