Declaraţii contradictorii ale PRESUPUSULUI criminal al Elenei, femeia găsită moartă luni în Vrancea, după o săptămână de la dispariţie!

+2 click pentru
galerie

Sursa Foto Antena Stars

Cadavrul celei de-a patra persoane dispărute în pădurea din Poiana Cristei a fost găsit din întâmplare cu zeci de poliţişti, jandarmi, voluntari şi câini de urmărire au fost pe urmele ei timp de o săptămână.

Cadavrul acesteia era sub un copac, în apropiere de satul Mahriu, hainele şi cizmele fiind încă unde, Elena Iordache avea o vânătaie pe obraz, de la o căzătură.

Soţul Elenei a rupt în sfârşit tăcerea şin a vorbit în exclusivitate la emisiunea "Agentul Vip" despre circumstanţele dubioase în care aceasta a decedat.

Se pare că Marian, soţul femeii decedate a participat doar de două ori la căutările organizate de localnicii şi autorităţile locale.

"Am aflat de la locatari. Nu era îmbrăcată aşa cum ştiam eu. Când a plecat de acasă, dormeam. Cred că a avut timp să se schimbe. Am găsit-o cu faţa în jos pe un lemn. Probabil că aşa cum a căzut, aşa a rămas.Eu nu am pus mâna pe cadavru. Eu am participat la căutări de vineri în coarce", a spus Marian la Antena Stars.

Două fetiţe au fost găsite fără viaţă, îmbrăţişate şi desculţe, iar la o distanţă destul de mare de ele zăcea şi trupul mamei.

T.S

Citeşte şi: 
VIDEO / Triplă crimă în Vrancea? Două fetiţe şi mama lor, găsite moarte în pădurea pe care o cunoşteau ca în palmă. Prima suspiciune este CRIMA!

Ce spune bărbatul care a găsit-o moartă pe Elena, femeia din Vrancea dispărută de o săptămână! "Cred că a căzut..."

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro